Tarvitsetko apua?

Golfpallo munamuotti

9,90 €
Sis. alv
- +
Mitä ihmettä: golfpallon näköisiä kananmunia? Minkälainen kana nämä oikein on muninut? Salaisuus on munamuotti, johon keitetyt kananmunat asetetaan – kymmenen minuutin muotoilun seurauksena saat täysin pyöreitä munia, jossa on golfpallon pintamateriaali. Erinomaisen hauska keittiötarvike esimerkiksi vappulounaan tekoon – vieraat ihmettelevät ja ihastelevat erikoisen muotoisia munia! Osta nyt omaan keittiöösi tai lahjaksi lähipiirisi kokille. Tilaa heti, sillä tästä ei lahja hauskemmaksi muutu!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä kerrassaan hilpeä lahjaidea kaikille golfinpelaajille – ja miksei toki kaikille muillekin keittiössä viihtyville. ”Golfpallo” munamuotti muovaa keitetyistä kananmunista golfpallon näköisiä ja muotoisia – siis täysin pyöreitä kananmunia, jotka näyttävät esimerkiksi buffetpöydässä vastustamattoman hauskoilta ja herkullisilta.

Munamuotti on äärimmäisen helppokäyttöinen: munat keitetään ensin normaalisti ja kuoritaan. Sitten kuoritut munat asetellaan muottiin, joka upotetaan kymmeneksi minuutiksi kylmään veteen. Tuloksena on täysin virheettömiä, golfpallon näköisiä kananmunia. Maagista keittiötoimintaa, eikö totta? ”Golfpallo” munamuotti on materiaaliltaan muovia, ja se on helppo puhdistaa käytön jälkeen vedellä ja pirskauksella astianpesuainetta.

Tämä keittiötarvike on erinomainen lisävaruste silloin, kun tarvitaan näyttäviä tarjottavia juhlapöytiin. Esimerkiksi vappupäivän brunssilla ovat golfpallo-munat aivan kotonaan, ja vieraat ihmettelevät kaikkea sitä keittiötaituruuden määrää, joka munien valmistamiseksi on tarvittu. Voit toki myös rikkoa kaavaa ja tarjota golfmunia vakavammissa yhteyksissä, esimerkiksi sunnuntailounaalla.

Osta tämä hauska tarvike itsellesi keittiöön tai anna lahjaksi hyvälle ystävällesi, jonka tiedät harrastavan ruoanlaittoa. Golfin pelaajat saavat tästä gadgetista myös muutamat ylimääräiset naurunpurskahdukset. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta lahjaksi läheiselle ja ilahduta häntä tällä kätevällä ja luovalla lahjalla.

Tuotetiedot

  • * materiaali: muovi
  • * mitat: 6,8 cm x 7,4 cm x 5,2, cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-28T21:12:51+00:00