Tarvitsetko apua?

Gourmet-raaputuskartta Eurooppa

29,90 €
Sis. alv
- +
Kulinaariselle matkalle pääsee helposti tämän Euroopan kartan avulla. Karttaan on listattuna eri maiden paikallisten herkkujen nimiä ja kun kyseistä herkkua on maistanut, voi sen raaputtaa kartalta eri väriseksi. Suomesta kartalla ovat mukana poronkäristys, hernekeitto sekä pulla ja Venäjän kohdalta löytyy muun muassa kaviaari. Italiasta löytyvät esimerkiksi Parman kinkku ja pizza, Ranskasta vaikkapa ihana jälkiruoka crème brûlée. Tämä raaputettava gourmet-kartta on ihastuttava lahjaidea kaikille kulinaristeille ja harrastelijakokeille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä raaputettava Euroopan gourmet-kartta tutustuttaa käyttäjänsä eurooppalaisiin herkkuihin. Baklavan tietää moni jo entuudestaan mutta mistähän maasta se oikein on lähtöisin? Espanjalainen chorizo ja aito saksalainen bratwurst ovat herkkuja, joihin kannattaa tutustua ihan pelkästään yleissivistyksenkin kannalta. Entä mitä ovatkaan ne perinteiset herkut Ruotsissa tai vaikkapa Sveitsissä? Gourmet-kartan avulla pääsee tekemään matkan ympäri Euroopan vaikka ihan vain kotikeittiössä. Monia eurooppalaisia herkkuja voi ostaa Suomestakin, osan voi valmistaa itse kirjoista ja internetistä löytyvien reseptien avulla. Parasta tietenkin on, jos voi maistaa paikallisia herkkuja niiden alkuperäisessä ympäristössä.

Gourmet-raaputuskartassa mainitut herkut ovat mainittu erikseen kartan alaosassa ja sieltä löytyvät myös tarkemmat tiedot ja kategoriat kyseisistä ruoista. Nämä lisätiedot ovat kirjoitettuna englannin kielellä. Kartasta löytyvät muun muassa kategoriat pääruoille, makeille ruoille sekä juustoille. Kartassa on yli 130 herkkua, joten kun kaikkia herkkuja on ennättänyt maistaa, matkalla on ehtinyt olla jo jonkin aikaa. Tämä raaputettava gourmet-kartta on hieno lahja hyvän ruoan ystäville vaikkapa syntymäpäivänä, jouluna tai nimipäivänä. Anna lahjaksi puolisollesi, ystävällesi tai työkaverillesi!

Tuotetiedot

Gourmet-raaputuskartta Eurooppa

  • Materiaali: paperi
  • Mitat: 80 x 60 cm
  • Toimitetaan lahjapakkauksessa
2020-09-25T05:10:57+00:00