Tarvitsetko apua?

Graffitisetti aloittelijoille

18,90 €
(42,00 € / l) Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tällä graffitisetillä, joka sisältää kolme eri väristä spraypulloa, pääset alkuun graffitien ihmeelliseen maailmaan! Voit koristella mitä halua, juuri niin kuin itse haluat. Voit todella piirtää pullolla lähes mihin haluat, sillä maali on vesipohjaista ja täten kohtuullisen helposti puhdistettavissa epätoivotuista paikoista.

Kuvaus

Tällä graffitisetillä voit luoda täysin tyhjästä lähes mitä ikinä haluat! Onko sinua aina kiinnostanut maalaaminen ja graffitit? Oletko halunnut toteuttaa sisäistä taiteilijaluonnettasi? Nyt sinulla on siihen upea ja turvallinen mahdollisuus, sillä tämän graffitisetin vesipohjainen maali on kohtuullisen helposti puhdistettavissa ei-toivotuista paikoista - ja hauskaa pitäessähän aina vähän tuppaa roiskumaan!

Tee järjestämistäsi juhlista hieman värikkäämmät maalaamalla upeita kuvioita seiniin, tai koristele ystäväsi auto hauskoilla kuvioilla, jotka ovat pestävissä pois. Voitte yhdessä koko perheen voimin luoda esimerkiksi jalkapallokentän takapihan nurmikolle tai pitää leikkimielisen piirustuskisan!

Pakkaus sisältää kolme vesipohjaista spraymaalipulloa. Väreiltään maalit ovat sininen, keltainen ja punainen. Tässäpä loistava koko perheen kesäaktiviteetti, joka pelastaa jokaisen toimettoman hetken! Muista myös ystäviäsi tai heidän lapsiaan tällä upealla lahjalla.

Tuotetiedot

Graffitisetti aloittelijoille

  • Sisältää 3 eriväristä 150 ml spraypulloa, jossa vesipohjaista maalia
  • Värit: Punainen, sininen ja keltainen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-11-12T20:04:46+00:00