Tarvitsetko apua?

Grillauslasta yksilöllisellä kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tämä lahja on kuin suoraan seikkailuromaanien lehdiltä, kertomuksista, jotka sijoittuvat viidakon syvimpiin kolkkiin, uskaliaiden retkeilijöiden leirinuotiolle. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillauslasta toimii sekä veitsenä että lastana ja tekee samalla selvää virkistävän juomanautinnon tiellä törröttävistä kruunukorkeista. Ja jotta jokainen grillimestari tunnistaisi tärkeimmän apuvälineensä omakseen, viimeistelemme lastan yksilöllisellä kirjailulla. Tämä monikäyttöinen grillauslasta on jokaisen ahkeran grillaajan unelma!

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tämä monikäyttöinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillauslasta tuo seikkailun tuntua kotoisiin grilli-iltoihin. Se halkoo hampurilaiset, paloittelee pihvit ja tekee samalla selvää olut-, vichy- ja limonadipullojen kruunukorkeista. Osoituksena jokaista ansioitunutta grillimestaria kohtaan tuntemastamme ihailusta ja arvostuksesta kaiverramme tähän monipuoliseen apuvälineeseen omistajansa nimen. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu grillauslasta ei ainoastaan näytä vahvalta ja vakuuttavalta, vaan auttaa monipuolisen käyttötarkoituksensa vuoksi siinä, että saat toimitettua tärkeän tehtäväsi tilanteen vaatimalla tehokkuudella ja nopeudella.

Lasta on kokonaispituudeltaan noin 48 cm, mikä mahdollistaa kattavan ulottuvuuden. Se sopii loistavasti mm. pihvien ja hampurilaisten valmistamiseen ja leveän kärkiosan ansiosta käännät sen avulla tarvittaessa vaikkapa suussa sulavat muurinpohjaletut. Lastan teräosan reuna on tarpeeksi terävä makkaroiden ja pihvien pienempiin osiin jakamiseen ja lähellä kädensijaa sijaitsevat kolme hammasta huolehtivat siitä, että saat ruokajuomat auki käden käänteessä. Tämän grillauslastan ehdoton kohokohta on yksilöllinen kaiverrus. 25 vapaavalintaisen merkin avulla ikuistat grillimestarin valtikkaan asian vaatimalla arvokkuudella hänen arvonimensä. Grillimestari nauttii tehtävästään varmasti vielä kaksin verroin enemmän saadessaan suorittaa sen henkilökohtaisen työkalunsa avulla. Hauska ja persoonallinen lahja kaikille grillauksen ystäville!

Tuotetiedot

  • Toimii samanaikaisesti lastana, kevyenä leikkuuvälineenä ja pullonavaajana.
  • Materiaali: Ruostumaton teräs, käsiosa valmistettu puusta
  • Yksilöllinen kaiverrus pituudeltaan korkeintaan 25 merkkiä (erityismerkit eivät ole mahdollisia)
  • Mitat: 14 x 55 x 2 cm
2020-10-27T02:12:43+00:00