Tarvitsetko apua?

Grillaustyökalu kaiverruksella

34,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Grillaaminen on varmaankin parasta, jota kesällä voi harrastaa. Tämä kätevä monitoimityökalu onkin jokaisen takapihojen grillimestarin ensimmäinen ja monikäyttöisin apuväline. Linkkuveitsiperiaatteella toimiva työkalu on hyvin kätevä: työkalusta taitetaan esiin aina parhaiten sopiva lasta, haarukka tai otin jokaiseen mahdolliseen tilanteeseen. Pihvi käännettävä: ei hätää! Kypsyys tarkistettava: onnistuu! Hieno kaiverrus, johon voi esimerkiksi kirjata työkalun omistajan nimen (tai lempinimen!) kruunaa kokonaisuuden. Osta heti lahjaksi intohimoiselle kesägrillaajalle, ystävälle tai vanhemmillesi.

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tässäpä mitä miellyttävin kesäinen tilanne: Kärpäset surisevat vienosti korvan juuressa, aurinko paistaa ja lempeä tuulenvire tuntuu iholla mukavalta. Hiilet palavat hiljakseen grillissä ja pihvit ovat jo marinoitumassa. Makkarat on otettu pois pakkauksistaan, ja grillaus voi alkaa. Tämän hienon ja kätevän monitoimityökalun avulla kesäinen grillaussessio muuttuu entistäkin leppoisammaksi, sillä mitään muita välineitä ei grillaamiseen enää tarvita, kun annat ystäväpiirisi grillimestarille tämän mainion lahjan.

Tämä grillaustyökalu toimii kuin sveitsiläinen linkkuveitsi: kahvan sisältä käännetään esiin aina tarvittava väline milloin mihinkin tilanteeseen. Työkalu sisältää lastan, pinsetit ja grillihaarukan, sekä korkkiruuvin ja pullonavaajan, sillä kesäkuumalla on myös muistettava juoda. Lastalla käännetään pihvit ja muut grillilihat ympäri ja pinseteillä tarkistetaan paistopinta myös pohjan puolelta sekä liikutellaan vaikkapa grilliherkkusienet parempiin asemiin. Grillihaarukalla kokeillaan, onko ruoka myös sisältä kypsää. Pikantti yksityiskohta: paistolasta on irroitettavissa työkalusta, jotta pystyt tarvittaessa työskentelemään yhtä aikaa kahdella grillausvälineellä.

Tämän lahjaidean kruunu on työkalun kahvaan tehtävä kaiverrus, jonka sisällön määrität helposti oheisen tilauslomakkeen kautta. Kaiverrukseen voidaan kirjoittaa vaikkapa lahjan saajan nimi tai ystäväpiirin armoitetun grillauskuninkaallisen lempinimi. Ja tämä monitoimityökalu toimitetaan kätevässä vyölaukussa, jotta se olisi aina käden ulottuvilla takapihojen kuumimmissa grillaussessioissa.

Tuotetiedot

  • toimitetaan vyölaukussa, mitat n. 32 cm x 10 cm x 4 cm
  • työkalun materiaalit: ruostumaton teräs, silikoni (pinsetit), muovi (kahvat); vyölaukku: 100 % polyesteri
  • värit: työkalu: teräs, musta; vyölaukku: musta
  • mitat: n. 31 cm x 9 cm x 2 cm (kokoontaitettuna), n. 43 cm x 9 cm x 2 cm (avattuna); paino: n. 700 g
  • kaiverrus: 10 kirjainta, ei erikoismerkkejä
2020-09-29T21:43:03+00:00