Tarvitsetko apua?

Grillimestarin astiapyyhe

Alkaen: 8,90 €
Sis. alv
- +
Kunnon liha- ja grillimestarit tietävät ammattitaidolla mistä naudan tai sian osasta saa tehtyä parhaimmat pihvit ja paistit. Näiden grillimestarin astiapyyhkeiden avulla myös muut pääsevät tutustumaan naudan ja sian eri osien nimityksiin ja mitä tärkeintä, keittiössä astiapyyhkeet ovat aina lähettyvillä, kun jotain nimitystä pitää yhtäkkiä tarkistaa. Tilaa tästä liha- ja grillimestareille tai sellaiseksi haluaville asiaan sopivat astiapyyhkeet lahjaksi tai viemisiksi vaikkapa grilli-iltaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Astiapyyhkeitä ei ole koskaan liikaa ja jos niistä voi vielä vaikka oppia uusia asioita tai kerrata jo aiemmin opittua, on niillä silloin tärkeä paikka keittiössä. Moni muistaa varmaan koulun kotitaloustunneilla käyneensä lihojen paloittelutaulukkoa läpi ja osa siitä tiedosta on saattanut mieleen jäädäkin. Mutta mistä sen unohtuneen tiedon voisi tarkistaa helposti? Entä mitä ne termit ovatkaan englanniksi? Näiden grillimestarin astiapyyhkeiden avulla englanninkieliset termit tulevat haltuun ja kokkaaminen ja grillaaminen on mukavaa kun varusteet ja termit ovat hallussa.

Grillimestarin astiapyyhkeet ovat tehty puuvillasta. Valittavanasi on kaksi mallia: nauta ja sika. Ne kannattaa tilata molemmat, sillä ovathan naudan- ja sianlihasta käytettävät nimitykset erilaisia. Astiapyyhkeet ovat valkoiset ja niissä olevat tekstit ja kuvat ovat mustia. Kuvista voi tarkistaa mistä ruhon osasta T-luupihvi ja vaikkapa wieninleike tehdään. Grillimestarin astiapyyhkeet on hyvä olla keittiössä tai kesäkeittiössä saatavilla, kun laitetaan ruokaa ja grillataan. Tilaa grillimestarin astiapyyhkeet grillaamisesta pitäville sekä hyvän pihvin ystäville!

Tuotetiedot

Grillimestarin astiapyyhe

  • Valittavissa olevat mallit: OX (nauta) tai PIG (sika)
  • Värit: valkoinen pyyhe mustilla kuvioilla ja tekstillä
  • Materiaali: 100 % puuvilla
  • Mitat: 50 x 70 cm

Tuotetiedot

Grillimestarin astiapyyhe

  • Valittavissa olevat mallit: OX (nauta) tai PIG (sika)
  • Värit: valkoinen pyyhe mustilla kuvioilla ja tekstillä
  • Materiaali: 100 % puuvilla
  • Mitat: 50 x 70 cm
2020-09-25T04:57:38+00:00