Tarvitsetko apua?

Grow Your Own tulinen chilikasvisetti

14,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä chilinkasvatussetti sisältää Habanero-chiliä, erästä maailman voimakkaimmista chililajikkeista. Tulisen ruoan ystävätkin kunnioittavat – toki myös arvostavat – tätä hedelmäisen makuista mutta polttavan tulista lajiketta, joka pienissä määrin tekee ruoasta herkullisempaa, liiaksi lisättynä loihtii helvetin tulenlieskat esiin. Nyt Habaneron kasvattaminen onnistuu kotonakin, sillä Grow Your Own chilikasvisetti sisältää kaikki tarvikkeet Habaneron viljelemiseen. Niille, jotka pitävät ruoastaan äärettömän tulisena, on tässä erityisen makoisa lahjaidea.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tilaako ystäväsi etnisessä ravintolassa aina sen kaikista tulisimman annoksen? Lisääkö hän intialaiseen ruokaansa vielä hieman chilikastiketta tai napostelee meksikolaisessa ravintolassa vihreitä chilipalkoja kuin leipää? Hänelle, joka tykkää ruoastaan erityisen mausteisena, on tämä Grow Your Own chilikasvisetti varmasti sovelias ja hauska lahja. Grow Your Ownin lajike on nimittäin Habanero, eräs maailman tulisimmista chililajikkeista. Tästä chilistä on leikki kaukana!

Grow Your Own sisältää kaiken, mitä tarvitaan Habanero-chilin viljelemiseen. Pakettissa on Habanero-siementen lisäksi ruukkuja, kompostoituvia kasvinkuoria ja kasvitikkuja chiliversojen tukemiseksi. Siemenet kylvetään multaan, ja sitten innokkaan chilikasvattajan tehtäväksi jää riittävästä valosta, vedestä ja lämmöstä huolehtiminen. Grow Your Own chilikasvisetillä onnistuu chilin kasvattaminen hyvin helposti. Pienet Habanero-palot ovat suloisen näköisiä ja ihanan värikkäitä, mutta ovat julman tulisia. Ainoastaan kokeneet chilinsyöjät voivat lisätä niitä enemmissä määrin ruokaansa, aloittelijat tyytyköön muruseen.

Tulisuudestaan huolimatta chilit ovat vitamiinipitoisia ja terveellisiä ruokia, ja niiden nauttiminen saattaa alentaa elimistön tulehdusriskiä. Grow Your Own chilikasvisetti on osuva lahja kaveripiirin kuumimpia ruokia rakastavalle. Kun chilin makuun pääsee, janoaa aina ja aina vain tulisempaa!

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää:
  • Habanero-chilin siementä, eri alalajikkeita
  • ruukkua
  • kompostiruukkua, soveltuvat ensimullaksi
  • puutikkua
  • varoitus: ei suositella herkkävatsaisille tai kokemattomille chilinsyöjille
  • varoitus: Habanero saattaa ärsyttää suun limakalvoja
2020-09-29T16:59:05+00:00