Tarvitsetko apua?

Häägraffiti

6,90 €
(46,00 € / l) Sis. alv
- +
Tee häistäsi kertaheitolla uniikit maalaamalla yhdessä puolisosi kanssa hääautonne täyteen haluamanne kuvioita sekä tekstejä graffitipullomme avulla! Häät ja hääauto ovat iloisia asioita, joten antakaa sen myös näkyä. Nyt teillä on upea mahdollisuus lisätä romantiikkaa jo kauniiseen autoonne.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko vastuussa ystäväsi hääauton koristelusta, etkä oikein tiedä mistä aloittaa? Vai oletko kenties itse menossa naimisiin ja haluat täydellisen hääauton? Meillä on sinulle loistavia uutisia! Uudella häägraffitipullollamme voit nyt koristella ystäväsi tai oman hääautosi juuri sellaseksi kuin itse haluat. Omat häät ovat varmasti uskomattomin päivä koko elämän aikana, joten ota siitä kaikki ilo irti ja maalaa hääauto entistä romanttisemmaksi. Voit yhtä hyvin joko yllättää tulevan puolisosi tai maalata auton yhdessä hänen kanssaan!

Tämä graffitipullo on myös loistava lahja naimisiin meneville ystävillenne. Miksei jopa häälahja? Spraypullon valkoinen maali on vesipohjaista, joten se on todella helposti puhdistettavissa, ja pesun jälkeen autonne näyttää kuin uudelta. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästää luovuutesi valloilleen ja lisätä rakkautta maailmaan aloittaen ohikulkijoiden autoonne luomista katseista!

Tuotetiedot

Häägraffiti

  • Vesipohjaista maalia 150ml spraypullossa
  • Väri: Valkoinen
2020-09-29T17:59:28+00:00