Tarvitsetko apua?

Happy Birthday kynttilätölkki

6,90 €
(230,00 € / kg) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Paljon onnea vaan, rakas synttärisankari! Tämä söötti ja mukana kannettava lahjaidea on oiva merkkipäivän huomionosoitus ja pikku muisto, jonka kaunis ulkoasu valaisee synkimmänkin talvipäivän keskellä. Kynttilätölkin antaja voi tämän hauskan lahjan avulla ojentaa läheiselleen ripauksen syntympäpäiväiloa ja lämpöä, vaikka ei osaisikaan leipoa synttärikakkua tai aikaa sellaiseen ei olisi. Erityisesti kiireisten ja menevien ihmisten lahjaidea, jolla piristää läheisen tärkeää päivää. Tilaa heti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joskus saattaa sattua niin, ettei vain ehdi reagoida ystävän merkkipäivään. Työt ja matkat painavat päälle, ja läheisen ihmisen syntymäpäivä yllättää niin sanotusti puun takaa. Mikäpä silloin neuvoksi? Tämä hauska ja pulasta päästävä lahjaidea onkin jokaisen kiireisen juhliin matkaajan paras apu. Pienen ja kätevän Happy Birthday kynttilätölkin kannat mukana laukun tai taskun pohjalla, ja läheisesi ilahtuu ajatuksesta

Happy Birthday kynttilätölkki sisältää syntymäpäiväkakkua muistuttavan kynttilän sekä sen päälle aseteltavat viisi pienempää kakkukynttilää. Kaikki kynttilät ovat sataprosenttista parafiinia ja ne palavat jopa neljä tuntia. Tämä lahjahan on parasta, mitä voit synttäreiksi antaa silloin, kun aikataulut painavat päälle mutta haluat silti yllättää läheisesi. Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain!

Happy Birthday kynttilätölkki on myös jokaisen kehnonleipurin pelastus. Ei tarvitse yrittää syntymäpäiväkakun loihtimista, jos jauhopeukalo yksinkertaisesti on keskellä kämmentä. Tämä kaunis ja söpö tölkkitorttu käy kaakun korvikkeesta, ja hei – ainakaan siinä ei ole yhtään kaloreita! Happy Birthday kynttilätölkki on yksinkertaisesti oiva lahjaidea ja hauska pieni muisto päivänsankarille, ja pelastaa antajansa monista kiusallista tilanteista. Kanna aina yksi tölkki mukanasi ja et ole koskaan ilman viemisiä, jos synttärit yllättävät.

Tuotetiedot

  • Mitat: 6,5 x 6,5 x 2,5 cm
  • Materiaali: 100% parafiini, peltipurkki
  • Paloaika: n. 4 tuntia
2020-09-30T19:39:54+00:00