Tarvitsetko apua?

”Happy Birthday” varjokuvaelma-kynttilä

20,90 €
Sis. alv
- +
Tässä pienessä mutta suuria tunteita sisältävässä rasiassa on kaikki, mitä tarvitaan ensiluokkaisen syntymäpäiväyllätyksen tekemiseen. Rasia on nimittäin varjokuvaelma, jonka avulla ”Happy Birthday” -teksti voidaan heijastaa seinälle. Mukana tulevan kynttilän avulla kirjainfiguurit heittävät suuret varjot seinään ja luovat aivan upean optisen illuusion. Tämä miniatyyriteatteri onkin aivan paras syntymäpäivälahja kenelle tahansa ja sen avulla saadaan synttäreiden tunnelma kerralla kohdalleen. Tilaa nyt, mainio tuote juhlailtaan!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tuntuuko välillä siltä, että syntymäpäiväjuhlista ovat ideat lopussa? Kaikki yllätykset on jo nähty eikä mikään ole juhlissa yleensä tavallisuudesta poikkeavaa? Ei siinäkään mitään väärää ole, mutta jos haluat nostaa ystävän tai sukulaisen synttärit uudelle tasolle, tässä on ensiluokkainen tuote kyseiseen tarkoitukseen. ”Happy Birthday” varjokuvaelma-kynttilä on nimittäin aivan mainio dekoelementti ja koristeidea syntymäpäiväpirskeisiin. Peltinen rasia sisältää kynttilänjalan, jonka ympärille kiinnitetään ”Happy Birthday” -teksti puisilla kirjainfiguureilla. Kun kynttilä sitten sytytetään, ”Happy Birthday” -teksti heijastuu varjoina seinälle ja saa aikaan upean tanssivien varjojen teatterin. Kokemusta voidaan vielä tehostaa rasiassa mukana tulevalla satukirjasella – kun teksti luetaan ääneen päivänsankarin ihaillessa hänelle viritettyä varjoteatteria, tunnelma on maaginen ja syntymäpäiväjuhlat voivat alkaa. Kokeile esimerkiksi ystäväsi pyöreillä merkkipäivillä illan avaavana ohjelmanumerona ja katso hänen yllättynyttä ja ihastunutta reaktiotaan! Itse rasiahan toki jää myös päivänsankarille talteen ja hyvä niin, sillä se on hyvin kaunis ja sovelias lahja jo sellaisenaan. ”Happy Birthday” varjokuvaelma-kynttilä on ensiluokkainen tuote ja juuri sellainen tavallisuudesta poikkeava sisustuselementti, jollainen tarvitaan ikimuistoisten syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Suosittelemme vilpittömästi tätä tuotetta synttäreille – vahva idea ja loistava tunnelmanluoja!

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää tölkin, kynttilän, varjokuvat, kynttilänjalan ja asennuslevyn sekä bookletin, joka sisältää sadun sekä asennusohjeet * toimitetaan kauniissa metallirasiassa * materiaalit: metalli, puu * värit: pähkinäpuu * mitat: 3,5 cm x 12 cm x 12 cm
2020-10-22T06:08:50+00:00