Tarvitsetko apua?

Hätätilanne-naamiaisasut

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Pattitilanne: naamiaisjuhlat tulossa, mutta asua ei kerta kaikkiaan ole eikä yhtään aikaa sitä käydä ostamassa. Ei hätää! Näistä pahvisista naamiaisasuista voit valita jopa viidestä eri teemasta: intiaani, noita, merirosvo, vampyyri tai zombi. Loistava hankinta myös naamiaisten järjestäjälle naamiaisasuttomia vieraita varten!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joskus sitä ei vain jaksa tai ehdi millään hankkia pukua naamiaisjuhliin, mutta joka vuosi ei viitsisi myöskään pukeutua kummitukseksi lakanan alle. Halloween tulee joka vuonna aina yllättäen, mutta kiitos näiden hätätilanne-naamiaisasujen, ulottuvilla on aina jopa viisi erilaista naamiaishahmoa!

Valita voi joko ns. klassisista vaihtoehdoista, kuten cowboy, intiaani tai hulahula-tyttö, tai pelottavista asuista, kuten vampyyri, ihmissusi tai luuranko. Pahviset asut on helppo kiinnittää itseensä olkapäiden yli menevien kiinnikkeiden avulla, ja ne saa tarvittaessa myös helposti pois. Ei siis huolta kiristävistä asuista tai puristavista peruukeista. Naamiaisiin pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Sopiva lahja sille ystävälle tai työtoverille, joka aina paniikissa hermoilee (puuttuvasta) naamiaisasusta tai naamiaiset järjestävälle ystävälle lahjaksi, jotta jokaisella vieraalla on varmasti asu päällään h-hetken koittaessa.

Tuotetiedot

Hätätilanne-naamiaisasut

  • Kaksi vaihtoehtoa: klassinen tai kauhusetti
  • Viisi muovista kiinnikettä jokaisessa asussa
  • Yksi koko
2020-06-03T12:41:41+00:00