Tarvitsetko apua?

Hätätilanteen vessapaperi

4,90 €
Sis. alv
- +
Mikä on maailman epämiellyttävin tunne? Todellakin se, jonka tunnet istuttuasi aikasi vessanpytyllä huomataksesi vain, että vessapaperi on… täysin loppu. Toivoton tilanne! Mikä avuksi? Hätätilanteen vessapaperi on ainoa ratkaisu tähän hätään. Rulla on merkattu selkeästi sopimaan ainoastaan kirjaimellisiin hätätilanteisiin niin, että sitä tulee käyttää ainoastaan edellä kuvatussa tilanteessa. Must have!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Joissakin elämän tilanteissa kannattaa ottaa varman päälle ja yksi tällainen asia on ehdottomasti vessapaperin loppuminen. Se nimittäin sattuu jokaisen kohdalle joskus. Jos vessapaperi on loppu h-hetkellä, paniikki valtaa mielen välittömästi. Välttääksesi tämän katastrofin elegantisti, pidä ihan vain kaiken varalta taloudessasi saatavilla hätätilanteen sukkelasti pelastavaa vessapaperia. Tämä kirkuvan punaiseen pakettiin kätkeytyvä rulla tulee silloin tarpeeseen, kun vessapaperi unohtui sittenkin ostaa - taas kerran. Työnnät vain suuressa hätätilanteessa muovisen ikkunan sisään ja saavutat pehmeän pelastuksesi pikimmiten.

Aina ei ole huono veto olla kaukaa viisas... tässä tapauksessa varsinkaan. Olipa sitten kyseessä vessapaperit loppuun kuluttava vatsaflunssa tai vain hajamielinen kaupassa kävijä, joka unohti ostaa vessapaperin, hätä ei ole tämännäköinen vaan se on pieni ja punainen! Tämä pieni, punainen paketti auttaa niin sinua kuin ystävääsikin, joten hanki oma hätätilanteen vessapaperi teille molemmille - pahimman varalta!

Tuotetiedot

Hätätilanteen vessapaperi

  • Tulenpunaisessa paketissa, läpinäkyvällä muovi-ikkunalla
  • Pituus: n. 24 m
2020-09-28T20:35:39+00:00