Tarvitsetko apua?

Hello Kitty Rasia Kaiverruksella

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Hello Kitty -rasia hopeanvärisenä sopii kaikkien tyttöjen ja naisten meikki- ja yöpöydille. Aina löytyy sen verran irrallaan pyöriviä koruja, meikkejä ja muita aarteita, mitä on hyvä säilyttää vaikkapa tässä kauniissa rasiassa. Erinomainen lahja myös siksi, että saat valita haluamasi kaiverruksen rasiaan - vaikka ystäväsi nimen.

Tälle tuotteelle ei ole saatavilla vaihtoehtoja.

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Hello Kitty on meille kaikille tuttu, oli sitten kyseessä pieni lapsi tai jo varttuneempi aikuinen. Herttainen ja sievä kissa on kauniin yksinkertainen, joka on nyt löytänyt tiensä myös tähän kauniiseen kannelliseen rasiaan. Rasian pintaan saat valita myös mieleisesi painatuksen ja näin ollen voit nimikoida sen esimerkiksi lahjan saajan mukaan.

Meillä kaikilla on aina käyttöä kauniille käyttöesineille ja kenelläkään meillä ei varmasti ole liikaa säilytystavaroita. Tämä rasia voi olla lahja kummilapselle ensimmäisiä maitohampaita varten, tai sille pienelle tai vähän isommallekin kissojen ystävälle, jonka pienet korut kaipaavat säilytysastiaa. Yksinkertaisen hopeinen ulkonäkö ja tarkoin kohokuvioin muotoiltu kissa kannessa tekevät tästä rasiasta erittäin kauniin. Sopii myös viimeistelemään sisustusta ja asettuu näppärästi esimerkiksi yöpöydälle tai vaikkapa lipaston kulmalle.

Tuotetiedot

Hello Kitty Rasia Kaiverruksella

  • Hopeoitu ”Hello Kitty” rasia, jonka kannessa ”Charm my Kitty
  • Rasia vuorattu vaaleanharmaalla sametilla
  • Mitat: 5.5 x 4.5 x 2.2cm
  • Voidaan personoida nimellä (ei erikoismerkkejä), vaaleanpunaisessa lahjapaketissa
2019-12-14T01:33:22+00:00