Tarvitsetko apua?

Hohtava Beer Pong

24,90 €
Sis. alv
- +
Nyt esittelemme äärimmäisen hilpeän ja hilpeitä tilanteita sisältävän juomapelin illanistujaisiin, tupaantuliaisiin, uudenvuodenjuhliin tai kaveriporukan mökkireissulle – mutta tämä Beer Pong saapuu loisteliaan twistin kera: pelivälineet on käsitelty fluorisoivalla aineella, joka saa ne hohtamaan pimeässä. Aivan mainio tuliainen rentoihin juhliin tai kirjaimellisesti loistava paketti ystävälle joululahjasäkkiin – tilaa nyt hohtava Beer Pong ja ilahduta kaveriesi illanviettoja. Lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus ja hauska seurapeli! Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tiedätkö Beer Pongin? Tämä opiskelijabileiden ja mökkiviikonloppujen ylivoimainen seurapelisuosikki on mitä hauskin ja hilpeisiin tilanteisiin johtava peli, ja jokaisella peliporukalla on tietenkin pelistä oma versionsa vaihtelevine käytäntöineen. Perusasetelma on kuitenkin aina sama: pelaajat ryhmittyvät kahteen joukkueeseen pöydän vastakkaisiin päihin ja molempien joukkueiden eteen pöydälle rakennetaan kolmion muotoinen asetelma 11 juomamukista. Niihin kaadetaan juomaa, ja joukkueet yrittävät vuorotellen kimmottaa pingispallon vastustajan mukiin, mistä seuraa rangaistuksia – kumottavien maljojen muodossa.

Tähän loppuvat yhteiset säännöt, mutta on varmaa, että kun Beer Pongia tai jotain sen lukuisista variaatioista pelataan näillä pimeässä hohtavilla pelivälineillä, hauskuus on taattu ja peleistä muodostuu entistä klassisempia. Kuvittele esimerkiksi eeppinen Beer Pong -sessio elokuun lempen lämpimässä kesäillassa, mökillä parhaiden ystävien kanssa. Ei haittaa, vaikka aurinko painuu mailleen, sillä tämä Beer Pong pääsee vasta hämärässä kunnolla vauhtiin.

Hohtava Beer Pong sisältää 22 kuppia ja kaksi palloa – kaiken, mitä pelaamiseen tarvitaan. Osta nyt tämä klassinen juomapeli vaikkapa ystävillesi tupaantuliaislahjaksi, sisarukselle polttariajanvietteeksi tai vie mökkireissulle tuliaisena. Erinomainen lahja, josta riittää hupia isollekin väelle.

Tuotetiedot

  • sisältää:
  • 22 kuppia (muovia), tilavuus 3 dl
  • kaksi palloa
  • kaikki pelivälineet hohtavat pimeässä
2020-09-26T17:01:43+00:00