Tarvitsetko apua?

Hoobbe Boozy Bird viininilmaaja

10,90 €
Sis. alv
- +
Tämä hupaisa keittiötarvike on myös erittäin tarpeellinen joka kodin laite: saat aina oikeaoppisesti ilmattua viiniä, kun kaadat juoman tätä Hoobbe ”Boozy Bird” viininilmaajaa käyttäen. Nimensä laite on saanut sen päällä istuskelevasta, neonväreihin puetusta pikkulinnusta, joka vartioi turvallisesti arvojuomaasi, kun avaat herkullisen viinipullon päivälliskutsuilla tai illanistujaisissa nautittavaksi. Hauska lahjaidea ja erinomainen tuliainen esimerkiksi vierailulle, tupareihin tai kesäjuhlille. Tilaa nyt tämä mutkaton lahja lahjat.fi-verkkokaupasta.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Hetkinen, mikäs kummallinen se tämä on? Viinipullon kaulasta kasvaa hentoinen oksa, jonka taitteessa istuskelee heleän neonvihertävä lintunen. Kuinka kepeää ja luonnollista! Kyseessä on tietenkin Hoobbe ”Boozy Bird” viininilmain, jota ilman viinin nauttiminen on hieman mauttomampaa ja valjumpaa touhua. Lintu on itseasiassa ilmamäntä, jonka avulla säädellään, kuinka paljon ilmaa viinipulloon pumpataan. Ja kun haluat sulkea koko pullon avaamisen jälkeen uudelleen, painat vain linnun oksaan kiinni ja se muodostaa ilmatiiviin korkin. Viini maistuu paremmalta kun se on saanut happea eli ilmattu, dekantoitu. Ja mikä ehkä tässä käytännöllisessä keittiötarvikkeessa parasta, ”Boozy Bird” on myös viininkaadin, jonka avulla annostelet viiniä lasiin läikyttämättä pisaraakaan pöytäliinalle.

”Boozy Bird” on Hoobbe-suunnittelutoimiston käsialaa. Hoobbe on kotoisin Hong Kongistä, eräästä maailman johtavista tyyli- ja trendikaupungeista. Hoobben iskulause ”suunnittelu on harrastuksemme” kiteyttää näiden hauskojen tarve-esineiden olemuksen, ja yrityksen tuotteisiin kuuluu paljon kodin ja keittiön tarpeellisia tarvikkeita. Hoobben tuotteet ovat yksinkertaisesti hauskoja ja käteviä.

Hoobbe ”Boozy Bird” viininilmain on mutkaton ja helposti annettava lahja vaikkapa tuliaiseksi kutsuille, juhliin tai tupareihin. Vanhempasi viihtyvät myös takuuvarmasti, kun joululahjapaketista paljastuu tämä sympaattinen pikkulintu. Osta heti!

Tuotetiedot

  • soveltuu viinin ilmaamiseen, annostelemiseen, avatun pullon uudelleen sulkemiseen ja viinin kaatamiseen
  • materiaali: muovi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-09-30T19:33:50+00:00