Tarvitsetko apua?

Hoodies - Huppari iPhonelle

Alkaen: 13,90 €
Sis. alv
- +
Mikäpä olisikaan enää coolimpaa kuin pukea huppari oman iPhonen ylle! Tässä katu-uskottavassa matkapuhelimen suojavaatteessa luuri kuin luuri näyttää kerrassaan kadehdittavan tyylikkäältä – älä siis ihmettele, jos kavereidesi kasvot valahtavat kateudesta vihreiksi tämän nähtyään!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tätä nykyä erilaiset kännykuoret ja –kotelot ovat suuressa suosiossa. Ja tämä muoti on toki älykästäkin – arvokkaat älypuhelimet kestävät paremmin iskuja ja kolhuja, jos niillä on jotakin suojanaan. Mutta miksi suojan pitäisi olla tylsät, mitäänsanomattomat nahkakuoret taikka tusinatavarana valmistetut taustasuojat, joita näkee yksinkertaisesti ihan kaikilla? Aivan niin! Joukosta ei ole pelkästään hyvä erottua, vaan se on jopa hyvinkin suotavaa! Tämän upean hupparisuojan ansiosta sinun ei tarvitse todellakaan hävetä luurisi esiin kaivamista missään tilanteessa – päinvastoin, sillä tämä tyylitaituri herättää ympärillään positiivisia, ihailevia reaktioita!

Cool! Miten siisti! Mäkin haluun!... Jos haluat sekä kuulla edellä mainitun tyyppisiä kommentteja että olla ehdottomasti cool ottaessasi puhelintasi esiin, kännyhuppari on aivan ehdoton hankinta! Sitä on saatavilla iPhone 3, 4 ja 5 –malleihin. Tilaa omasi jo tänään ja yllätä myös iPhonea käyttävä ystäväsi synttäreiden kunniaksi tai ihan vain huvin vuoksi!

Tuotetiedot

Hoodies - Huppari iPhonelle

  • Väri: harmaa
  • Materiaali: 100% puuvillaa

Tuotetiedot

Hoodies - Huppari iPhonelle

  • Väri: harmaa
  • Materiaali: 100% puuvillaa
2020-10-01T09:21:15+00:00