Tarvitsetko apua?

Hopeakoristeltu Kristallinen Karahvi

Alkaen: 489,90 €
Sis. alv
- +
Elegantti karahvi, joka on valmistettu laadukkaasta kristallista. Myös karahvin korkki on kristallilasia. Varsinkin jos annat upean karahvin lahjana, niin saat siihen valittua kauniin hopeoidun laatan, joka kaiverretaan toiveidesi mukaan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kristallinen karahvi baarikaapin koristukseksi ja kauniiksi käyttöesineeksi. Upea kristallinen pullo sopii erinomaisesti viskille, liköörille tai mille tahansa muulle suosikkialkoholijuomallesi, jota haluat pitää esillä tai tarjota tästä hienosta astiasta. Näin hienoa pulloa ei kannata missään tapauksessa piilottaa baarikaapin perälle vaan pitää rohkeasti vaikkapa baaripöydällä, josta se tulee helposti napattua käyttöön.

Voit halutessasi saada kaiverruksen tähän karahviin, jolloin se tulee hopeisella laatalla, johon valitsemasi kaiverrus on tehty. Laattaan voit kaiverruttaa esimerkiksi Villen Viski, jos tiedät ystäväsi olevan innokas viskien harrastaja. Arvokas lahja isompaankin merkkipäivään ja erityisesti hyvien viskien ja liköörien ystävät tulevat olemaan erittäin otettuja ja kiitollisia tyylikkäästä kristallisesta pullosta.

Laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet säilyvät käytössä vuodesta toiseen ja tämä karahvi on ehdottomasti vuosia kestävä klassikko.

Tuotetiedot

Hopeakoristeltu Kristallinen Karahvi

  • Hienosta ja laadukkaasta kristallista valmistettu karahvi
  • Korkki myös kristallia
  • Sterling-hopeinen kaula (925/1000)
  • Vetoisuus: 0,75 l
2020-09-26T11:18:55+00:00