Tarvitsetko apua?

Hoppe Reiter hevosfiguuri

34,90 €
Sis. alv
- +
Voi kun olisi ollutkin tällainen leikkikalu pikkulapsena! Yksityiskohtaisesti valmistettu ja realistisen näköinen hevosfiguuri kiinnitetään remmillä aikuisen polveen – lapsi voi istua aikuisen jalan päällä ja kuvitella ratsastavansa oikealla hevosella. Aivan mahtavat ja hienon kuuloiset ääniefektit – hevosen hirnunta ja kavioiden kopse – viimeistelevät leikkikokemuksen. Loistava lahjaidea ja varmasti miellyttävä tuliainen esimerkiksi sukulaisperheeseen tai läheisille ystäville. Osta nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta lasta!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tästä ei pienen hevoshullun lahja parane: Hoppe Reiter hevosfiguuri on täydellinen leikkikalu mahtaviin ”ratsastus”sessioihin, ja samalla vanhemmat voivat viettää ihanaa laatuaikaa pienokaisensa kanssa. Mahtava lahjaidea koko perheen viihteeksi! Enää ei tarvitse leikkiä vanhanaikaisia ratsastusleikkejä, sillä tämän esineen avulla kokemus muuttuu hyvinkin todentuntuiseksi.

Hoppe Reiter hevosfiguuri kiinnitetään ja kiristetään aikuisen polveen keinonahkaisella remmillä. Sitten lapsi istuu polvelle ja voi kuvitella ratsastavansa oikealla hevosella. Hevosen yksityiskohdat ovat hienoja: silmät ovat hauskasti nukkemaiset ja ratsastusvaljaat on kiinnitetty hevosen vakosamettiseen turkkiin. Ja lisää mahtavia detaileja piisaa: kun hevosen korvasta painaa, realistiset ääniefektit kajahtavat ilmoille. Tämä hevonenhan nimittäin hirnuu ja ratsastamisesta kuuluu aivan oikeanlainen kavioiden kopse. Hoppe Reiter onkin ensiluokkainen ja korkealaatuinen leikkikalu, jonka valmistukseen ja suunnitteluun on panostettu toden teolla.

Tilaa nyt tämä Hoppe Reiter hevosfiguuri lahjaksi esimerkiksi omalle lapsellesi tai sukulaisten tai läheisten ystävien pienokaiselle. Sukupuoleen ja ikään katsomatta tämä on oivallinen lahja lapselle, ja lapsi voi nauttia hevosfiguurin kanssa leikkimisestä niin kauan, kunnes kasvaa liian isoksi istumaan aikuisen jalalla. Tilaa heti – lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus!

Tuotetiedot

  • kiinnitys keinonahkaisella remmillä aikuisen jalkaan
  • ääniefektit mukana: kavioiden kopsetta, hirnuntaa
  • kiinnipitoremmit
  • materiaali: vakosametti (päällys), polyesteri (täyte), keinonahka
  • mitat: 20 cm × 18 cm × 29 cm
  • Huom! Ei tarkoitettu alle kolmevuotiaille; pieniä osia, tukehtumisvaara
2020-09-29T07:04:00+00:00