Tarvitsetko apua?

Hopside Down olutlasi

15,90 €
Sis. alv
- +
Vitsikäs Hopside Down olutlasi on ensiluokkainen tupaantuliaislahja tai humoristinen tuliainen ystävien illanistujaisiin. Lasi näyttää siltä, kuin sen sisällä olisi olutpullo ylösalaisin. Lasiin mahtuukin pieni pullo valitsemaasi olutta, esimerkiksi raikasta kotimaista lageria tai harvinaisempaa craft beeriä. Oli miten oli ja mitä tahansa lempijuomaa lasiin kaadatkin. tämä hilpeä Hopside Down lasi on kaikkien pirskeiden piristäjä ja naurunaihe – täydellinen lahjaidea esimerkiksi hyvän ystävän syntymäpäiväjuhliin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Eiköhän oteta vielä yhdet! Mutta mitä ihmettä: onko tuossa lasissa olutpullo ylösalaisin sisällä? Tämä humoristinen ja itseironinen olutlasi on hauska lahjaidea – ja käyttökelpoinen juomalasikin se on. Loistava tuliainen illanistujaisiin ja hauska huomionosoitus kaikille oluen ystävälle.

Tämä lasiastia näyttää siltä, että sen sisällä on olutpullo väärin päin, ja lasin tilavuus onkin yhden pienen pullon verran, noin kolme desilitraa. Kaada tähän pullollinen lempijuomaasi ja nauti! Hopside Down olutlasi onkin jokaisen opiskelijaboksin vakioastia, josta nautitaan niin illan viimeiset kuin ehkäpä aamun ensimmäisetkin – varovasti toki! Hopside Down käsissäsi herätät varmasti huomiota ja vedät puoleesi keskustelukumppaneita, ihan huulenheittomielellä. Tämä onkin täydellinen lahjaidea parhaalle kaverillesi, jonka huumorintajun tunnet läpikotaisin. Anna tämä lasi hänelle esimerkiksi syntymäpäivälahjaksi tai tupaantuliaisiin, ja nauratte aiheelle vuosia yhdessä. <&p>

Hopside Down on hilpeä lahjaidea myös esimerkiksi olutharrastajalle, jolle mallasjuoma on vakava asia. Tämä lasi näyttää hänenkin baarikaapissaan sopivasti tunnelmaa keventävältä ja muistuttaa, mistä pienissä nautinnoissa on lopulta kyse: huumorista ja hyvästä meiningistä tietenkin. Hopside Down olutlasi on oiva lahja kaikille elämännautiskelijoille ja bilettäjille. Tilaa heti.

Tuotetiedot

  • tilavuus: 300 ml
  • materiaali: lasi
  • mitat: 18 cm x 8,5 cm
  • ei sovellu konepestäväksi
2020-10-27T00:50:41+00:00