Tarvitsetko apua?

Hot Stuff pannunalunen

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Aina tarvitaan vitsikkäitä ja käytännöllisiä kodintarvikkeita! Tämä pannunalunen täyttää molemmat kriteerit: se on tietenkin aina tarpeellinen alusta kuumille kattiloille ja paistinpannuille, ja lisäksi alunenhan heittää huulta! ”I’m looking for some hot stuff”, se kertoo lempeän kaksimielisesti. Hauska sisustuselementti on kuin omiaan trendikkääseen ja nuorekkaaseen kotiin – erinomainen tuliainen esimerkiksi tupareihin tai siskon tai veljen ensimmäiseen omaan kämppään. Osta nyt lahjaksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jos tämä pannunalunen osaisi puhua, sehän flirttailisi suoraviivaisesti: ”I’m looking for some hot stuff”, ”Etsin kuumia hommia”, se ilmoittaa ja herättää ansaittua hilpeyttä. Mutta tokihan tämä alunen puhuu ennemminkin kattiloista ja padoista, jotka sen päälle asetellaan. Ja siinä tehtävässä ei tätä pannunalusta kelvompaa olekaan!

”Hot Stuff” panpunalunen on valmistettu silikonista- Se on muotoiltu näyttämään korkkipintaiselta, mikä näyttää hyvin kotoisalta ja perinteikkään mukavalta. Todellisuudessa korkki olisi hyvin hankala pestä eikä kestäisi toistuvaa kastelua. Silikonimateriaalissa onkin eittämättömät etunsa: alunen on erittäin helppo puhdistaa vesitilkalla ja astianpesuaineella – vain nopea pyyhkäisy ja kuivaus ja alunen on taas käyttövalmis.

”Hot Stuff” on suunniteltu nuorekkaan ja trendikkään kodin sisustustarvikkeeksi ja käyttötavaraksi, ja sen puhekuplakuosi muistuttaakin chat-ikkunaa tai sarjakuvaa. Tämä onkin mainio lahja esimerkiksi sisarukselle, kun hän on muuttamassa uuteen kämppään, ja toimii toki erinomaisesti myös tuparituomisena. Mutkaton ja helposti annettava lahja myös syntymäpäiväksi tai joululahjaksi hyvälle ystävälle. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta tämä hauska keittiötarvike ja ilahduta läheistäsi – ”Hot Stuff” on hauskin pannunalunen, jonka voit löytää.

Tuotetiedot

  • materiaali: silikoni
  • teksti: ”I’m looking for some hot stuff”
2020-10-27T01:04:15+00:00