Tarvitsetko apua?

Hyönteishotelli Mökki

12,90 €
Sis. alv
- +
Hyönteishotelli on loistava lahja luonnossa liikkuvalle perheelle, jonka lapset ovat myös kiinnostuneita siitä, mitä luonnossa tapahtuu. Auttaa myös ymmärtämään ötököiden hyödyn ja kenties myös lievittämään niistä johtuvia pelkoja. Hauska ja samalla opettavainen lahja!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Jos ötökät käyttäisivät hotellivaraussivustoja, niin tämä hyönteishotelli olisi jatkuvasti varattu. Niin pienet kuin isotkin ötökät asuvat varmasti mielellään tässä pienessä, mökin kaltaisessa ötökkähotellissa. Aidosta puusta valmistettu mökki koostuu useammasta ”huoneistosta”, joten tämän hotellin sisuksissa useat eri ötökkälajit voivat puuhailla rauhassa toisistaan välittämättä. Hyönteishotelleja käytetään usein auttamaan hyödyllisiä ötököitä selviämään helpommin pitkän talven yli. Isot aukot mahdollistavat hyönteisten elämän tarkkailun, mikä varmasti kiinnostaa niin isompaa kuin pienempääkin tarkkailijaa.

Kenties tämä lahja herättää lapsessa kiinnostuksen luontoon, jos sitä ei vielä ole! Loistava tapa tutustuttaa lapset lähemmäksi luontoa, ja myös näyttää, että ötökät ovat hyödyllisiä, eivätkä pelkästään ällöttäviä tai pelottavia. Hyönteishotelli on kooltaan 30 x 25 senttimetriä, joten se sopii pienempiinkin ulkotiloihin. Kaunis ja viihdyttävä lahjaidea luonnossa viihtyvän perheen uteliaille ja luonnosta kiinnostuneille lapsille!

Tuotetiedot

Hyönteishotelli Mökki

  • koostuu useasta ”huoneistosta”
  • materiaali: puu (luonnollinen väritys)
  • mitat: n. 30 x 25 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-23T13:59:08+00:00