Tarvitsetko apua?

Hyönteishotelli

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Hyönteishotelli tuo kotipihallesi lisää elämää. Hotelliin majoittuvat hyönteiset ovat tärkeitä puutarhakasviesi hyvinvoinnille, mistä johtuen kyseessä onkin erinomainen lahja kaikille, jotka rakastavat puutarhanhoitoa tai muuten vain välittävät luonnosta ja kasvien hyvinvoinnista. Tietysti voit hankkia tämän upean pikkuhotellin myös omaa kotipihaasi elävöittämään!

Other customers bought

Kuvaus

Aivan kuten mekin, myös hyönteiset nauttivat mukavista yösijoista. Ihmisten hotelleista poiketen tässä hotellissa yöpyminen on kuitenkin maksutonta - tai itse asiassahan hyönteiset maksavat oleskelustaan työllä, jota ne tekevät pihallasi tai puutarhassasi olevien lajikkeiden pölyttämiseksi.

Hyönteishotelli on kiva koriste kotipuutarhaan tuoden pihalle lisää elämää ja hyötyhyönteisiä, joiden läsnäolo on ehdoton edellytys pihakasviesi hyvinvoinnille. Hotellin elämä on tietysti hauskaa ja opettavaista seurattavaa lapsille ja mikseipä koko perheellekin.

Muotoilultaan näppärä hyönteishotelli koostuu viidestä prismasta, jotka voidaan asetella oman maun mukaan esimerkiksi päällekkäin tai vierekkäin. Neljä prismaa on täytetty hyönteishotellille tyypillisin täyttein, esim. kävyin ja oljin, kun taas viidennen prisman hotellin haltija voi täyttää oman mielensä mukaan. Kokoa oma hotellisi ja odottele uusien asukkien saapumista - monipuolinen ja opettavainen lahja koko perheelle!

Tuotetiedot

Hyönteishotelli

  • Täydellinen pesimis- ja talvehtimisapu
  • Modulaarinen rakenne, koostuu 5 prismasta
  • Osat yhdistetään U-nauloin; helppo muunnella
  • 5 prismaa, 4 täytetty valmiiksi (kaarnalla, puupaloilla, oljella ja kävyillä)
  • Materiaali: FSC-sertifioitu poppeli, ruostumaton teräs (U-naulat), kaarna, puupalat, olki, kävyt
  • Yhden moduulin mitat: 17 x 15 x 8 cm
2020-09-24T15:20:33+00:00