Tarvitsetko apua?

I love home - puinen säilytyslokerikko

9,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pienten tärkeiden tavaroiden säilytykseen soveltuva valkoinen lokerikko tuo järjestystä kotiin. Se myös helpottaa arkea, kun tietää, mistä esimerkiksi pikkusakset ja teippirulla nopeasti löytyvät. Lokerikossa on neljä lokeroa ja yksi laatikko. Lokerikko voi toimia monessa eri tarkoituksessa. Joku saattaa säilyttää siinä hiusharjaa ja pinnejä sekä muita kampaustarvikkeita, toinen saattaa kerätä kynät ja muut pienet toimistotarvikkeet näppäriin lokeroihin. Entä mahtuisiko kännykkä yhteen lokeroista ja toiseen kännykän latauskaapeli? Käytännöllinen lokerikko on mainio lahja aivan kaikille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Lokerikon etuosaa koristaa teksti 'I love home' – 'rakastan kotia'. Kodissa eletään niin arkea kuin juhlaakin, siellä iloitaan ja surraan, siellä saa olla kuten haluaa. Jotta kotona oleskelu olisi mukavan leppoisaa, on siellä hyvä olla oma paikka kaikille tavaroille. Isot tavarat yleensä löytävät helposti paikkansa, mutta toisinaan pienempää tavaraa jää lojumaan sinne sun tänne. Tämän puisen lokerikon avulla saadaan pienetkin tavarat oikeille paikoilleen. Kun tietää, mistä kunkin esineen löytää, aikaa ei mene hukkaan turhaan etsimiseen.

Näitä suloisia lokerikkoja voi ostaa samantien vaikka kaksi, etenkin, jos samassa taloudessa asuu kaksi henkilöä. Silloin molemmat voivat laittaa omia pieniä aarteitaan lokerikkoon ja pitää lokerikkoa järjestyksessä. Lokerikossa on myös teksti 'Find a place for your things' eli 'löydä paikka tavaroillesi'. Kun paikka tavaroille on löytynyt, ovat ne aina myös helposti löydettävissä, kun niitä tarvitaan. Lokerikon valkoinen väri sopii monenlaiseen sisustukseen, eikä se vie paljon tilaa. Lokerikon mitat ovat noin 22 x 13 x 15 senttimetriä.

Tuotetiedot

I love home - puinen säilytyslokerikko

  • pakkauksessa yksi puinen säilytyslokerikko
  • lokerikossa neljä lokeroa ja yksi laatikko
  • lokerikossa tekstit 'I love home' ja 'Find a place for your things'
  • materiaali: puu
  • värit: valkoinen, harmaat tekstit
  • mitat: noin 22 x 13 x 15 cm
  • paino: noin 600 g

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T08:54:28+00:00