Tarvitsetko apua?

I love my home -avainkaappi

12,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Talonmuotoinen I love my home -avainkaappi on täydellinen lahja uuteen kotiin muuttaneelle. Avainkaapissa avaimilla on oma paikkansa ja sieltä jokainen löytää avaimet aina helposti. Kaappi on kaunista vintage-tyyliä, se on puusta tehty ja "I love my home" eli "rakastan kotiani" -teksti koristaa kaapin ovea. Oven takaa löytyy kuusi metallista koukkua avaimille. Avainkaappi on aina kätevä lahja kotiin kuin kotiin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kun kodista löytyy avainkaappi ja kaapista paikka jokaisen avaimille, vähentyy avainten etsintä huomattavasti. Avainten on myös syytä olla aina tallessa, sillä takaavathan ne pääsyn tuiki tärkeään paikkaan, nimittäin omaan kotiin. Aamuisin, kun on kiire, on kätevä ottaa avaimet aina samasta paikasta ja mikä sopiikaan paremmin avainten säilytykseen kuin avainkaappi. Kotiin tullessa avaimet on helppo ripustaa avainkaappiin ja lähtiessä taas ottaa avaimet kaapista mukaan. Tässä talonmuotoisessa, vintage-tyylisessä avainkaapissa on kuusi metallista koukkua avaimia varten. Koukut on kätketty kätevästi oven taakse piiloon katseilta. Valkoinen väri ja kaapin tyyli sopivat hyvin yhteen monen eri sisustustyylin kanssa.

Avainkaappi on tervetullut lahja uuteen kotiin sekä myös niille, jotka usein etsivät avaimiaan ja haluaisivat jonkun järkevän ratkaisun aina turhaan, ylimääräistä aikaa kuluttavaan etsimiseen. Jos perheessä on useampia jäseniä, silloin avainkaappeja kannattaa olla useampia. Polkupyörien avaimille voi vaikka olla oma kaappinsa ja myös ulkorakennuksen, kellarin ja postilaatikon avaimille on hyvä löytää paikkansa, josta avaimet on aina helppo löytää niitä tarvittaessa. Kaapin kaunis ulkonäkö kestää katseet ja muistuttaa aina antajastaan. Tilaa tämä käytännöllinen avainkaappi lahjaksi tai omaan käyttöösi vaikka samantien kaksi!

Tuotetiedot

I love my home -avainkaappi

  • talonmuotoinen avainkaappi
  • oven takana kuusi metallista koukkua avaimille
  • väri: valkoinen, "ikkuna" ja teksti harmaat
  • materiaalit: puu, metalli
  • mitat: noin 24 x 29 x 6 cm
  • mukana kaksi ripustinta
2020-10-21T15:38:39+00:00