Tarvitsetko apua?

Ihana nimikoitu jänö-pehmolelu

22,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Ihanan pehmoinen ja suloinen on tämä jänö-pehmolelu, joka toimitetaan yksilöllisellä nimikoinnilla. Nimikointi tehdään neliskulmaisen ja peittomaisen viitan etuosaan. Viitan väreinä ovat vaaleanvihreä ja beige, jäniksessä toistuvat samat värit ja lisänä tässä pehmoliinassa on turkoosin värisiä yksityiskohtia. Pehmeästä fleecestä tehty unilelu soveltuu hyvin myös alle kolmevuotiaille mutta suloisuudellaan se voittaa kaikkien pehmolelujen ystävien sydämet! Tilaa nyt nimikoinnilla varustettu pehmolelu ihastuttamaan joko pientä tai suurta lahjan saajaa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jänö-pehmolelu sopii hyvin lahjaksi vaikka pääsiäisen aikaan, syntymäpäivänä tai jo heti vauvan syntymän tai ristiäisten aikaan. Pehmeääkin pehmeämpi materiaali tuntuu ihanalta vauvan pehmoista ihoa vasten ja jänön kanssa on siksi ihana ottaa vaikka päiväunet. Jänö vain kainaloon ja kyllä uni maittaa! Kun päiväunilta herää ja ensimmäisenä näkee suloisen jäniksen, hymy tulee huulille ja olo tuntuu turvalliselta.

Suloisen jänö-pehmolelun voi pestä 30 asteessa. Matkalle jänön voi ottaa myös mukaan ja käsinä toimivien lenkkien avulla jänö-pehmolelun voi kiinnittää kätevästi vaikkapa vaunujen lenkkeihin ja näin tärkeä jänö ei pääse katoamaan. Jänö-pehmolelu on suloinen lahja pienille lapsille ja nimikoinnin avulla päiväkodissakin tiedetään, kenelle jänö kuuluu. Pehmoisen jänön liinaan voi antaa kirjailla myös jonkun muun sanan niin halutessaan. Nimikoinnille on varattu tilaa 12 merkin verran. Ehkä haluat kertoa jotain mielitietyllesi ja tämä pehmoinen ja suloinen jänis sopisi hyvin viestisi kertojaksi? Anna kirjailla tärkeä nimi tai sana tähän ihanaan pehmoleluun ja ihastuta sekä yllätä rakkaimpasi. Tai tilaa perheen pienimmälle ristiäis- tai syntymäpäivälahjaksi!

Tuotetiedot

Ihana nimikoitu jänö-pehmolelu

  • materiaali: 100% polyesteri
  • pesu 30 asteessa
  • soveltuu alle 3-vuotiaille lapsille
  • nimikointi: tilaa 12 merkille, erikoismerkit eivät sallittuja
2020-09-25T18:02:10+00:00