Tarvitsetko apua?

Ikuisesti kukkiva ruusu

24,90 €
Sis. alv
- +
Sano se … säilyväksi tehdyllä aidolla ruusulla! Punainen ruusu on yksi kaikkien aikojen klassisimmista rakkaudenosoituksista. Se kertoo saajalle siitä, miten paljon ruusun antaja hänestä välittää, miten sanoinkuvaamattoman tärkeä hän on. Mikä parasta, ruusuja sopii antaa minä päivänä tahansa, eikä pelkästään ystävänpäivänä tai merkkipäivien yhteydessä. Toisin kuin muut kukkaset, tämä ruusu ei kuitenkaan kuihdu, joten se tuo iloa pitkäksikin aikaa!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

cAntamalla kukkia kerromme siitä, miten paljon me välitämme läheisistämme. Kaikista kukista punaisella ruusulla on aivan erityinen asema sen symboliarvonsa vuoksi. Yhden punaisen ruusun avulla tunnustamme rakkautemme, kun taas seitsemällä ruusulla ilmoitamme aikeistamme kosia. Kukkalahja ei koskaan mene pieleen, sillä kaikki rakastavat kukkia, niin vanhat kuin nuoret. Tosin kukat kuihtuvat aikanaan, mikä pistää enemmän tai vähemmän surumieliseksi. Muoviset kukat ovat laiha lohtu, sillä niistä on aitous kaukana - niinpä paras vaihtoehto on säilyväksi tehty ruusu! Ikuisesti kukkivan ruusun säilyvyys saadaan aikaan erityisessä prosessissa, jossa sen terälehdet ja varsi kuivatetaan vedestä ja vesi korvataan glyserolilla. Tämä tarkoittaa, että kukan luonnollinen kauneus säilyy jatkossakin.

Säilyvä ruusu tekee kodista ihanamman paikan, eikä kuivuneista terälehdistä lattialla ole pelkoa. Kömpelöt yritykset kuivata kukkia ovat auttamattomasti ohi. Kaiken lisäksi kukka tulee hienossa pakkauksessa, joten iloa silmälle riittää. Ikuisesti kukkiva ruusu ilahduttaa kaikkia tärkeitä henkilöitä, jotka ansaitsevat tietää, miten paljon heitä rakastat ja välität. Tai mikset lähettäisi kukkaa ihastuksen kohteellesi tunteellisen kirjeen kera? Älä ylläty, jos romanssi hyvinkin pian kukoistaa!

Tuotetiedot

  • 55 cm
  • 7 cm
  • Ruusut ovat uniikkeja ja voivat poiketa kuvasta
2020-10-26T19:08:13+00:00