Tarvitsetko apua?

Ilmapatja Pizza

36,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pizzan muotoinen ilmapatja on mitä loistavin esine kesän vesileikkeihin. Ei enää tylsiä, yksivärisiä ilmapatjoja - miksi et lilluisi vedessä tai ottaisi aurinkoa patjalla, joka varmasti huomataan? Varoitus! Saattaa herättää aivan hillittömän pizzanhimon.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämän pizzan muotoisen ilmapatjan kanssa kelpaa lähteä rannalle tai uima-altaalle! Kannattaa tosin katsastaa etukäteen lähialueen pizzapaikat, sillä tällä patjalla loikoillessa ei voi välttyä päivän päätteeksi pizzamieliteolta. Patja on autenttisen näköinen, minkä lisäksi se kerää myös varmasti katseita ja kehuja julkisille paikoille viedessä, joten kenties tämän patjan avulla myös tutustuu uusiin ihmisiin!

Tämä patja ei ole vain kaunis katsella, vaan se on tietysti myös erittäin käytännöllinen ilmapatja. Patja on valmistettu kestävästä materiaalista ja 180 cm:n pituutensa ansiosta siihen mahtuu loikoilemaan kevyesti pidempikin henkilö. Ilmapatja on myös paksu, joten se ei helposti uppoa vedessäkään. Hauska lahjaidea ruoka- ja pizzaintoilijoille (emmekö melkein me kaikki ole niitä!), jotka tykkäävät oleskella rannalla. Ja sopiipa tämä ilmapatja mukaan otettavaksi myös kesämökille järven rannalle.

Tuotetiedot

Ilmapatja Pizza

  • Kestävä ja heikosti syttyvä
  • amerikkalaisten leluturvallisuussäännösten mukainen (ASTM:n testaama)
  • Maksimimitat: n. 1,8 x 1,5 m
  • Materiaali: 0,3 mm paksua PVC-muovia
2020-09-24T19:43:24+00:00