Tarvitsetko apua?

Iltapuku esiliina

26,90 €
Sis. alv
- +
Nyt voidaan puhua tyylikkyydestä keittiössä! Tämä glamouria tihkuva esiliina näyttää iltapuvulta ja lisää keittiössä puuhailuun arvokkuutta. Esiliina on toki myös loistava lahjaidea kaikille keittiössä viihtyville kotikokeille, miksei toki ammattimaisemmillekin ruoka-alan ihmisille. Esiliinoja aina tarvitaan, ja tämä liina onkin niin hauska tarve-esine, että se kannattaa toki tilata vaikka ihan itselleenkin. Erinomainen lahja naiselle, joka pitää ruoan laittamisesta, korkeista koroista ja ihanista iltapuvuista.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Väitämme lahjat.fi-toimituksessa, että esiliinaa ilman ruoanlaitto on jotenkin köyhempää. Kaikkien suurten ja pienempienkin kokkien ensimmäinen ja tärkein keittiötarvike on esiliina, joka suojaa ruoanroiskeilta ja johon voi pyyhkäistä leikkuuveitsen helposti. Nyt esittelemme ”Iltapuku” esiliinan, joka on jokaisen tyylitietoisen naisen ensimmäinen pukeutumisvalinta keittiöön. Tämä esiliina näyttää hienoimmalta iltaleningiltä, ja kokattuun ruokaan loihtiutuu kuin itsestään hienostuneita makuja, kun pukee tämän esiliinan ylleen.

”Iltapuku” esiliina on kaikkien kotikokkien, siviilikeittiöiden mestarikulinaristien ja intohimoisten ruoanlaittoharrastajien toivelahja. Ensisijaisestihän tämä keittiötarvike suojaa ruoanlaittajaa roiskeilta ja kuumilta nesteiltä, mutta mikäänhän ei estä esiliinaa olemasta myös tyylikäs. Ja sellainen tämä juhlallinen esiliina totisesti on. Aina on pirskeiden paikka, ja ”Iltapuku” päällä kokkaaminenkin on yhtä juhlaa.

”Iltapuku” esiliina on ensiluokkainen ja helppo lahja kaikille ruoanlaiton ystäville, esimerkiksi keittiössä viihtyvälle äidillesi tai vaikkapa tyttöystävälle, joka rakastuu päätä pahkaa iltapuvun kauniiseen ulkomuotoon ja hienoon painojälkeen. Myös kaikki keittiömestarit: ”Iltapuku” on loistava lahja esimerkiksi uuteen työpaikkaan lähtevälle kokkikollegalle! Tämä lahja ilostuttaa varmasti saajaansa ja tuo hänen arkeensa annoksen luksusta. Tilaa nyt ja tee vaimosi tai tyttöystäväsi onnelliseksi.

Tuotetiedot

  • 100% puuvilla
  • 71,5 cm x 89 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-07-15T09:31:51+00:00