Tarvitsetko apua?

Iso huonetuoksu kukalla

Alkaen: 29,90 €
(149,50 € / l) Sis. alv
- +
Nyt voit valita itsellesi joko ruusun tai valkoisen teen tuoksuisen kukkasen, joka toimii huonetuoksuna ja raikastaa ilmaa, sekä peittää epämiellyttäviä hajuja. Kaunis muotoilu takaa tuoksulle paikan missä vain kodin tiloista.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Koristeellinen, suuri huonetuoksu, johon voit valita mieleisesi tuoksun. Vaihtoehtoina ovat kukkainen ja viettelevä ruusu, sekä pehmeän mausteinen valkoinen tee tuoksu.

Tuoksu näyttää suurelta kukalta, joka lepää pyöreän pillerin mallisen astian päällä. Ruusun tuoksuinen huonetuoksu on luonnollisesti suurella ruusunkukalla ja valkoisen teen tuoksuinen tuoksu tulee pionin näköisellä kukkasella.

Meillä kaikilla on käyttöä raikastaville huonetuoksuille kodeissamme. Ilman raikastamisen lisäksi, siitä saa kauniin koriste-esineen. Eteisen lipaston päälle aseteltuna tuoksu auttaa raikastamaan kengistä lähteviä hajuja ja tuoksu toimii myös niin WC- ja kylpyhuone-tiloissa, kuin vaikka olohuoneen pöydällä tai makuuhuoneessa yöpöydän päällä.

Tuoksusta saat erinomaisen lahjan ystävälle, perheenjäsenelle tai ihan vaikka omaksi iloksi itselle. Loistava ajatus on viedä kaunis tuoksu mukanasi uuden kodin omistajalle. Miellyttävän tuoksuisessa kodissa on mukava elää ja olla.

Tuotetiedot

Iso-huonetuoksu kukalla

  • Tuoksuvaihtoehdot: valkoinen tee, ruusu (200ml)
  • Ominaisuudet:
  • Keraaminen Diffuusori
  • Kukkanen on käsintehty krysanteemi
  • Koko: Ø 12.5 x 4.5 cm cm
  • Luonnonmukainen & vegaaninen
2020-10-27T10:10:33+00:00