Tarvitsetko apua?

Itsestään kylmenevä muki, tuplapakkaus

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kesäloma lähestyy – ja sen mukana toivottavasti hellekelit. Mikäpä maistuisikaan kesäkuumalla paremmalta kuin kylmä juoma – olkoon sitten olut, limppari tai kivennäisvesi. Tämä itsestään kylmenevä muki onkin kesälomailijan toivelahja, pistämätön pikniklisä ja kerrassaan kätevä kuppi lämpimiin olosuhteisiin. Ulkomuodoltaan se muistuttaa brittiläistä olutpinttiä, ja onkin näin myös erinomaisen tyylikäs ja perinnetietoinen astia. Osta nyt lahjaksi lomaa odottelevalle kumppanillesi ja annat hänelle myös aurinkoista fiilistä työkiireiden keskelle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kesä, aurinko ja kärpäset – sekä tietenkin aivan mahtavan rentouttava kesäloma piknikeineen, grillijuhlineen, mökkireissuineen ja myöhäisine takapihapirskeineen! Tämä kaikki kuulostaa odottamisen arvoiselta – saapuisipa suvi jo!

Mutta juomien on syytä olla aina kylmiä, on kyseessä sitten huurteinen (jo nimi velvoittaa!), limppari (ei virvoita lämpimänä!) tai kivennäisvesi (kuplat jäävät kurkkuun, jos taskulämmintä!). Nyt esittelemmekin lahjat.fi-toimituksen ehdottoman kesäkupposen: tämä keraaminen muki nimittäin kylmentää itsensä, kunhan se laitetaan juoksevan kylmän veden alle (tai järviveteen, vink vink) minuutiksi. Vesi sitoutuu kupin keraamisen pintaan ja kylmenemisreaktio alkaa. Muki pysyy pitkään kylmänä – kokeile itse!

Ja jotta tämä hilpeä ja kätevä muki olisi entistä monikäyttöisempi, sen pintaan on mahdollista taiteilla pieniä kuvituksia tai kirjoitella iskulauseita liiduilla. Katso oheisista kuvista mallia tai keksi omat sloganisi! Joka tapauksessa tämä hauska lisätoiminto mahdollistaa esimerkiksi sen, ettei kukaan vahingossa anasta kuppiasi – olethan tietenkin kirjoittanut siihen oman nimesi. Ja kun muki on likainen, se voidaan pestä pesukoneessa.

Tämä erinomainen kesämuki saapuu tuplapakkauksessa – saat yhdellä tilauksella kaksi itsestään kylmenevää mukia. Ulkoasultaan mukit imitoivat brittiläisiä oluttuopposia ja ovat näin hieno lisä astiakaappiin.

Tuotetiedot

  • pakkaus sisältää kaksi mukia
  • kylmennys alkaa kontaktissa kylmään veteen
  • liitutaulupinta soveltuu piirtämiseen ja kirjoittamiseen
  • materiaali: keramiikka, reuna lasitettu
  • väri: musta, reuna valkoinen
  • mitat: 16,5 cm x 9,5 cm, tilavuus 0,568 l (pintti)
  • paino: 390 g
  • soveltuu konepestäväksi

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-01-28T07:19:52+00:00