Tarvitsetko apua?

Itsestään viilenevät keramiikkalasit 2 kpl

39,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Itsestään viilentyvissä keramiikkalaseissa juomat pysyvät kylminä ja raikkaina useita tunteja. Kun lasin ulkopintaa kastelee kylmällä vedellä vähintään minuutin ajan, alkaa keraamisen lasin viilentymisominaisuus toimimaan. Viilentyminen perustuu ulkopinnan luontaiseen haihduttamiseen, jolloin lasiin kaadettu juoma säilyy pitkään viileänä. Tämä tapahtuu ilman erillisiä jääkuutioita, myös kuumilla kesän helteillä! Lasit sopivat erinomaisesti kylmien juomien, kuten raikkaan veden, limonadin ja pirtelöiden tarjoiluun. Mainiona lisäominaisuutena on mattamustan keramiikan toimiminen pienenä liitutauluna! Liidulla voidaan kirjoittaa vaikka illanistujaisten osallistujien nimet laseihin, jolloin jokaisen on helppo löytää lasinsa. Itsestään viilentyvät lasit ovat lämpimien ilmojen ehdoton hitti ja käytännölliset myös vaikka toimistossa; vesi pysyy viileänä ja raikkaana työpöydällä usean tunnin ajan.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Uskomattoman viilentymisominaisuuden lisäksi viilentyvät lasit ovat tyylikkäästi muotoillut. Musta mattapinta yhdistettynä kauniiseen lasitettuun valkoiseen keramiikkaan tekee muotoilusta ajatonta ja pelkistettyä. Mahdollisuus kirjoittaa liidulla mustaan osaan on erinomainen idea, josta etenkin lapset pitävät. Liitu lähtee helposti pesussa pois ja lasi on jälleen valmis uusille runoille ja taideteoksille. Jäätelölle ja muille kylmille jälkiruoille nämä mukit sopivat täydellisesti ympäri vuoden, sillä viilentyneenä keramiikka pitää myös jäätelön pidempään kylmänä.

Mikä onkaan kesäkuumalla ihanampaa kuin lasillinen kylmää valkoviiniä, jota voi siemailla kaikessa rauhassa ilman, että juoma lämpenee lasissa. Näihin laseihin ihastuvat taatusti kaikki, jotka haluavat nauttia kylmistä juomista myös lämpimillä keleillä. Lasin tilavuus on noin 330 millilitraa ja se pitää juoman kylmänä jopa useita tunteja. Pakkaus sisältää kaksi keraamista lasia. Lasit voidaan pestä astianpesukoneessa.

Tuotetiedot

  • Pakkaus sisältää: kaksi keraamista lasia
  • Ominaisuudet:
  • -materiaali viilenee oltuaan kosketuksessa kylmän veden kanssa
  • -mustaan pintaan voi kirjoittaa liidulla
  • Materiaali: keramiikkaa, reuna ja sisus lasitettu
  • Värit: musta, reuna ja sisus valkoinen
  • Mitat: noin 10 x 10 cm
  • Paino: noin 215 g
  • Tilavuus: noin 330 ml
  • Konepesunkestävä

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-23T09:38:51+00:00