Tarvitsetko apua?

Jääkaappimagneetit

11,95 €
Sis. alv
- +
Kätevät, meille kaikille tietokoneesta tutut symbolit jääkaappimagneetteina pitävät ostoslistat ja tärkeät viestit paikoillaan jääkaapin ovessa. Käytä magneetteja sekä kiinnittämään että osoittamaan sinulle tärkeitä asioita. Jokaiselle sopiva pikkulahja, joka lisäksi on äärettömän hyödyllinen.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikkien tietokoneesta hyvin tuntemat symbolit on nyt saatavana nerokkaina jääkaappimagneetteina. Tästä saat seitsemän erilaista, upeaa magneettia koristamaan jääkaappisi ovea. Näillä erittäin hyvin pitävillä magneeteilla kiinnität jääkaappiasi koristamaan ostoslistat, tärkeät viestit ja miksipä ei maksamista odottavat paperilaskutkin. Näin varmistat, etteivät ne lentele ympäriinsä ja häviä omille teillensä. Kirsikkana kakun päällä magneetit ovat kivoja ja tyylikkäitä katseenvangitsijoita, joita on erityisen mukava ihailla päivästä toiseen.

Käytä erilaisia ikoneita eri tarkoituksiin. Nuoli sopii esimerkiksi hyvin herättämään huomiota ja tiimalasi kiireellistä toimintaa vaativiin tiedotteisiin. Hanki nämä laadukkaat magneetit kotiisi tai työpaikallesi, sillä nämä todella sopivat kaikenlaisiin ympäristöihin.

Upeat magneetit ovat lahjaideana erinomainen ja sopiva kenelle tahansa. Jos ystäväsi keräilee erilaisia jääkaappimagneetteja, niin tässäpä hänelle seitsemän ihanaa uutuutta kokoelmiinsa.

Tuotetiedot

Jääkaappimagneetit

  • Sarjassa 7 erilaista magneettia
    • 2020-10-31T03:05:01+00:00