Tarvitsetko apua?

Jääkaavin Eläinhahmo

Alkaen: 9,90 €
Sis. alv
- +
Tuttu näky: aamulla yrittää lähteä aamulla töihin, mutta kiitos Suomen sään, ovat ikkunat jäässä. Ja eikun skrabaamaan. Jään puhdistamiselta auton lasista ei oikein voi välttyä etelässäkään, joten kannattaa hankkia jääkaavin, joka nostattaa hymyn huulille säästä huolimatta. Kuten tämä jääkarhun, pöllön tai hirven kuvalla varustettu.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Suomen syksy, talvi ja kevätkin altistavat autot kaikenlaisille lämpötiloille. Varsinkin loppu- ja alkuvuodesta auton ikkunat nyt tuppaavat jäätymään, jos mahdollisuutta lämmittimeen ei ole. Silloin aamut on pakko aloittaa pienellä käsijumpalla eli jään kaapimisella pois lasista. Ei mikään mieltä ylentävä tehtävä, etenkään kiireessä, joten kannattaa hankkia jääkaavin, joka helpottaa tätä hommaa!

Nämä hauskat eläinhahmot saavat varmasti hymyn huulille. Vaihtoehtona on joko jääkarhu (joita nyt onneksi ei Suomen kaduilla huhuista huolimatta tallustele), pöllö tai hirvihahmo. Loistava lahjaidea kenelle tahansa, jolla on auto, ja joka joutuu sillä ajamaan säässä kuin säässä.

Jääkaavin on tehty tukevasta muovista, joten sillä lähtee irti tukevampikin jää, naarmuttamatta kuitenkaan auton ikkunalasia. Jos nyt kerran jäätä joutuu auton ikkunoista kuitenkin joskus poistamaan, niin miksei tekisi siitä edes hieman hauskempaa!

Tuotetiedot

Jääkaavin Eläinhahmo

  • Materiaali: muovi
  • Valittavissa pöllö, hirvi tai jääkarhu
  • Koko riippuu valitusta eläimestä
2020-10-31T02:53:41+00:00