Tarvitsetko apua?

Jääpalamuotti Peput

10,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Viilennä juomasi hauskalla tavalla jäähdyttämällä se helposti jääkuutioilla, jotka ovat muodoltaan kuin takapuoli. Tämä hupaisa jääpalamuotti on täydellinen esimerkiksi juhliin tai polttareihin, joissa ei säästellä huumorissa ja hauskuttelussa. Anna lahjaksi tai hanki omiin juhliin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Unohda kaikki ikävät ja vanhanaikaiset jääpalarasiat, joista saadaan pelkästään tavanomaisia nelikulmaisia jääpaloja ja hanki sen sijaan jännittävä silikonista valmistettu jääpalamuotti, josta saadaan napata juomalasiin peppua erehdyttävästi muistuttavia jääpaloja. Näillä jääpaloilla yllätät vieraasi ja piristät juhlia hauskalla tavalla. Ja niin, kuka keksikään, että jääpalojen pitäisi olla tylsän näköisiä ja varsin mielikuvituksettomia? Etenkin kunnon juhlamieli vaatii hauskat jääpalat, ja tämä on fakta!

Täydennä juhlia näillä hauskoilla jääpaloilla, jotka jäähdyttävät vieraittesi juomat hetkessä. Kaupan päälle vieraasi saavat hilpeät naurut nähdessään takapuolta muistuttavat jääpalat laseissaan! Tämä jääpalamuotti sopii hienosti myös tupaantuliaislahjaksi tai juhliin tuomisiksi. Jäädyttyään jääpalat irtoavat silikonimuotista helposti, joten voit unohtaa vanhat jääpalamuotit – ja pussit, joista monelle tulee ensimmäisenä mieleen joka puolelle sinkoilevat jääpalat. Hauska viihdyke ja yksityiskohta drinkissä!

Tuotetiedot

Jääpalamuotti Peput

  • Materiaali: Silikoni
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Muotissa paikat 7 kpl jääpalalle
  • Mitat: 18,4 x 15,2 x 2,4 cm
2020-09-24T23:15:50+00:00