Tarvitsetko apua?

Jalkapalloaiheinen olutlasi kaiverruksella

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Onpa varsin komea tuopponen, sanomme lahjat.fi-toimituksessa! Tämä olutlasi on jalkapallofanin paras lahja, sillä siihen on kaiverrettu lasertekniikalla niin pieni jalkapalloaiheinen kuvamotiivi kuin myös lahjansaajan nimi. Nyt kelpaa katsella Mestareiden liigaa kotisohvalla, kun kourassa on näin upea tuoppi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jalkapallon ystävällä on nyt suuri juhlapäivä – ainakin, kun lahjoitat hänelle tämän upean, jalkapalloaiheisen olutlasin lahjaksi. Lasi on perinteisesti muotoiltu korvallinen versio, josta kelpaa pitää kiinni ja skoolata suosikkijoukkuen maalijuhlien tahdissa. Puolen litran tuoppiin mahtuu mainiosti isokin tölkillinen mallasjuomaa ja lasimuotoilu on laadukasta ja kilistelyjä kestävää työtä.

Tee lähipiirisi jalkapallofanin syntymäpäivästä entistä mahtavampi ja kaiverruta lahjansaajan nimi kolpakon kylkeen. Tästä lasista muotoutuu varmasti saajalleen lempituoppi, joten ilahduta nyt hyvää ystävää tai sukulaista tällä mukavalla lahjatuotteella ja tilaa huikean näyttävä olutlasi verkkokauppamme kautta.

Tuotetiedot

Jalkapalloaiheinen olutlasi kaiverruksella

  • mahdollisuus nimikaiverrukseen
  • tilavuus: 0,5 l
  • mukana tilavuusmitta
  • materiaali: lasi
  • mitat: 16 cm x 8 cm
  • ei erikoismerkkejä kaiverrukseen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-12-10T09:35:35+00:00