Tarvitsetko apua?

Jalkapallokaukosäädin

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lahjoita pala stadiontunnelmaa innokkaalle jalkapallofanille! Tämän upean lahjan avulla jokainen ansioitunut penkkiurheilija saa arvoisensa kaukosäätimen, jolla käynnistää televisio, etsiä sopiva kanava ja säätää äänenvoimakkuus sopivaksi. Se yllättää varmuudella myös ystävät ja on täydellinen ja ansaittu lisä jokaisen jalkapallofanin olohuoneen sisustukseen!

Other customers bought

Kuvaus

On olemassa ainakin kahdenlaisia jalkapallofaneja. Osa heistä kuuluu niihin kannattajiin, jotka matkustavat suosikkijoukkueensa perässä halki tuulen ja tuiskun ja istuvat sateen riepoteltavana katsomossa joka kerta kun oma joukkue on pelivuorossa. Toiset valitsevat puolestaan hieman miellyttävämmän ja auton matkamittaria tehokkaammin säästävän kannustustavan ja tekevät olohuoneestaan oman kisakatsomon. Kotikatsomon kuninkaat ja kuningattaret eivät hievahdakaan sohvalta kun peli on kesken, erityisesti silloin kun heidän suosikkijoukkueensa pelaa. Joku voisi väittää, että ensin mainitut, jalkapallokentän laidalle saakka matkustavat jalkapallofanit, ovat kotisohvalla viihtyviä penkkiurheilijoita aidompia, asialleen tosissaan omistautuneita faneja, pääseväthän he myös useammin kosketuksiin varsinaisen pelivälineen kanssa.

Tämän persoonallisen ja jokaisen jalkapallofanin tyylikriteerit täyttävän kaukosäätimen avulla myös vannoutunut penkkiurheilija tulee koskettaneeksi jalkapalloa säännöllisesti. Se luo olohuoneeseesi stadiontunnelmaa ja on hauska pieni sisustuselementti sohvapöydällä tai tv-tason kulmalla. Tämä tyylikäs, tekonahkainen, pienen kokonsa ansiosta hyvin käteen sopiva, jalkapalloksi naamioitu kaukosäädin on yhdistettävissä sekä LG:n, Samsungin ja Sonyn laitteisiin ja sitä voi käyttää edellä mainittujen lisäksi sekä satelliittivastaanottimen että DVD-soittimen kaukosäätimenä. Kaukosäädin tarvitsee toimiakseen kaksi AAA paristoa (eivät sisälly pakkaukseen) ja sen käyttöetäisyys yltää tehokkaana 7,6 metrin päähän. Täydellinen lahja jokaiselle jalkapallofanille!

Tuotetiedot

  • tehokas kantomatka: 7,6 m
  • 12 cm
  • tekonahasta
  • päälle- ja pois, äänenvoimakkuuden säätö, uudelleenkäynnistys, mykistys
  • LG:n, Samsungin ja Sonyn laitteisiin ja lisäksi satellittivastaanottiimiin ja DVD-soittimiin.
  • ei yhteensopivuustakuuta muille malleille.
Käyttöohje Patterien asettaminen: avaa kaukosäätimen takaosan tarrasulku, ota paristokokonaisuus ulos, aseta 2 AAA paristoa paikoilleen (eivät sisälly pakkaukseen), sulje paristokokonaisuus, yhdistä laitteistoon. Kaukosäätimen yhdistäminen laitteistoon: Sammuta televisio, pidä kaukosäätimen virtakatkaisija pohjassa, vapauta kaukosäätimen virtakatkaisija, kun televisio reagoi siihen (päälle ja pois, äänenvoimakkuus, kanavan vaihto etc.)paina virtanäppäntä uudelleen aktivoinnin loppuun saattamiseksi Mikäli kaukosäädin ei tunnista television taajuutta edellä mainitun operaation jälkeen, toista sama käyttäen virtanäppäimen sijaan mykistysnäppäintä. Ohjelmoinnin jälkeen näppäimet toimivat automaattisesti oikein. Näppäintoiminnot: Virtanäppäin: päälle / pois P+ / P-: kanavan vaihto VOL+ / VL-: äänenvoimakkuuden säätö mykistys: hiljainen tila
2020-10-27T04:39:04+00:00