Tarvitsetko apua?

Jättimäinen vesitykki

38,90 €
Sis. alv
- +
Unohda perinteiset vesipyssy-leikit ja ota käyttöösi jättimäinen vesitykki, jonka voit kytkeä suoraan puutarhaletkuun. Tällä välineellä voitat aivan varmasti jokaisen vesisodan. Toimii myös tarvittaessa hauskana tapana kastella puutarhan kukkaset, mikäli lupa puutarhurilta asiaan tulee!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tänä kesänä vesisodassa on uusi mestari. Voit unohtaa pienet vesipyssyt ja vesi-ilmapallot, uusi voittamaton ase on jalustalla seisova jättimäinen vesitykki. Tämä vesitykki kytketään suoraan puutarhaletkuun ja voit säädellä vedenpainetta suoraan hanasta. Voit olla taatusti varma, että sinua ei tässä sodassa voiteta, vaan pääset paistattelemaan päivää ainoana, joka ei ole aivan läpikotaisin vedestä märkä.

Tästä vesitykistä saat erinomaisen viihdykkeen pienille ja isommillekin kesälomalaisille, jotka kaipaavat päiviinsä tekemistä. Samalla hoituu myös puutarhan kukkien kastelu, niin että tehtävään suorastaan jonotetaan. Tämän kesän jälkeen et edes kaipaa kastelukannua tähän puuhaan.

Mikset ostaisi XXL vesitykkiä kesän syntymäpäiväsankarille lahjaksi ja saat varmasti kutsun mukaan vesitaistelun riemuihin. Mukana pakkauksessa tulee tukeva jalusta, jolle vesitykki asettuu hyvin ja jolta pystyt helposti tähtäämään kohti vihollisiasi.

Tuotetiedot

Jättimäinen vesitykki

  • Rajoittamaton määrä ammuksia – tykki kytketään suoraan puutarhaletkuun
  • Painetta voidaan säätää hanaa säätämällä
  • Pakkaussisältö: vesitykki ja jalusta
  • Materiaali: muovi
  • Pakkauksen mitat: n.46.5 x 63.5 x 16.5 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T09:44:45+00:00