Tarvitsetko apua?

”Jouluevankeliumi” varjokuvaelma-kynttilä

20,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Lahjoita nyt hyvälle ystävällesi tai sukulaiselle joulun taikaa ja tarinoita tämän kauniin ja herkän varjokuvaelman muodossa. ”Jouluevankeliumi” varjokuvaelmassa nähdään nais- ja miesfiguurit polvistuneina kehdon eteen, jonne on syntynyt Jeesus-lapsi. Tämä tuttu tarina heijastetaan tuikkukynttilän avulla seinälle, ja kun valot ja varjot tanssivat seinälle, voidaan esimerkiksi lukea ääneen lahjarasiassa mukana tuleva jouluaiheinen tarina – tai toki itse evankeliumi: ”Ja siihen aikaan antoi keisari Augustus käskyn…”

Other customers bought

Kuvaus

Lienee kaikille tuttu tarina, mitä jouluevankeliumin mukaan tapahtui ajanlaskumme alussa Betlehemin kaupungissa. Tarina Joosefista, Mariasta ja Jeesus-lapsesta on kristillisen joulukulttuurin keskeisin kertomus, ja monet suomalaiset hiljentyvät joka joulu tämän tarinan äärelle. Nyt esittelemme joulukoristeen, jonka avulla jouluevankeliumin kertomus herätetään varjoteatterin keinoin henkiin. Tämä varjokuvaelma onkin sekä ihana ja harras joulukoriste että sovelias joululahja esimerkiksi isovanhemmillesi tai vaikkapa kollegalle hieman virallisimmissa yhteyksissä. ”Jouluevankeliumi” varjokuvaelma on periaatteessa kynttilänjalka, jonka ympärille on kiinnitetty puufiguureina evankeliumin keskushahmot Maria ja Joosef. He ovat polvistuneet keskellään olevan kehdon ja siinä makaavan lapsen ympärille, ja taustalla on upea joulupuu tähdellä varustettuna. Kun näiden puufiguureiden keskelle sytytetään tuikkukynttilä, valo luo seinälle suuret varjot kaikista puufiguureista. Näin joulun ilosanoma herää henkiin omassa kodissa, seinällä varjojen lailla tanssien. ”Jouluevankeliumi” varjokuvaelma onkin miniatyyriteatteri, jonka vaikutelmaa voidaan vielä tehostaa lukemalla ääneen lahjarasiassa mukana tuleva joulukertomus – tai itse evankeliumi tietenkin. Tämä jouluaiheinen sisustuselementti on erinomainen lahja läheiselle ihmiselle tai hieno koriste omaa joulunviettoa juhlistamaan. Tilaa nyt ”Jouluevankeliumi” varjokuvaelma ja levität varmasti joulumieltä läheisillesi.

Tuotetiedot

* pakkaus sisältää tölkin, kynttilän, varjokuvat, kynttilänjalan ja asennuslevyn sekä bookletin, joka sisältää tarinan sekä asennusohjeet * toimitetaan kauniissa metallirasiassa * materiaalit: metalli, puu * värit: pähkinäpuu * mitat: 3,5 cm x 12 cm x 12 cm
2020-10-20T08:15:28+00:00