Tarvitsetko apua?

Juhlavat LED-glitterikynttilät

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Pientä bling-blingiä elämään! Nämä kauniit ja kimaltavat glitter-kynttilät tuovat kimallusta keskelle harmainta arkea ja pimeintä syksyä tai lumetonta talvea. Eikä palovaaraa ole, sillä nämä kynttilät sisältävät LED-valot.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kolme kaunista, glitterillä koristeltua LED-kynttilää, joiden värit vaihtuvat alati luoden maagista tunnelmaa ympärilleen. Nämä paristolla käyvät kynttilät sopivat loistavasti esimerkiksi kauniista ja värikkäistä esineistä pitävän nuoren tytön huoneeseen, sillä palovaaraa näiden kynttilöiden kanssa ei onneksi ole. Kaunista tunnelmaa valaisemaan niin pimeää syksyä varten kuin tuomaan hieman lisää juhlavaa valoa joulunaikaankin.

Kynttilä on kaunis lahja annettavaksi esimerkiksi urheilujoukkueen tai työpaikan pikkujouluissa, opettajalle tai pomolle pieni muisto tai ihan vain itselle mieltä lämmittävä paloturvallinen valonlähde työpöydälle tai kotiin hyllyn päälle. Koska tulta ei tosiaan tarvita, voi nämä kynttilät asettaa pieneenkin tilaan ja lähelle esimerkiksi verhoja, minne yleensä kynttilöitä ei tule sijoittaa. Nämä kynttilät myös tuovat tunnelmallista, mutta turvallista valoa esimerkiksi lastenhuoneeseen. Loistavat yövalot esimerkiksi pimeyttä arastelevalle pienokaiselle!

Tuotetiedot

Juhlavat LED-glitterikynttilät

  • ”Juoksevaa glitteriä”
  • Kolme väriä vaihtavaa LED-valoa
  • Kytkettävissä päälle ja pois
  • Tarvitsevat kolme AAA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Koko: n. 18 cm
2020-10-25T08:13:35+00:00