Tarvitsetko apua?

Junakisko teippi ja leikkijuna

12,90 €
(0,39 € / m) Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Aivan mahtava lahja kaikille lapsille – ja totta kai myös junaharrastajille ja leikkijunien rakentajalle. Tämä lahjapakkaus sisältää 33 metriä PVC-teippiä, jossa on junaratakuvio. Lisäksi pakkauksessa toimitetaan klassisen Brio-leikkijunalelun näköinen puuveturi, jolla voit ajella pitkin ensin lattiaan teippaamaasi rataa. Erinomainen lahja, joka kehittää lapsen mielikuvitusta ja parantaa geometristä hahmotuskykyä – junaradan rakentaminen on hauskaa puuhaa myös yhdessä vanhempien kanssa. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta läheiselle lapselle!

Other customers bought

Kuvaus

Tämä leikkijunarata kulkee mukana taskussa, missä ikinä lapsi meneekin, sillä sehän on teippirulla, josta voidaan rakentaa junarata mille tahansa tasaiselle pinnalle. Lisäksi pakkauksen mukana tulee hieno ja perinteikäs puinen leikkiveturi – juuri sellainen, jollaisia omassa lapsuudessasi oli. Tämä lahja onkin sekä hauska lelu lapselle että perinnetietoinen tuote myös aikuisempaan makuun.

Ja tokihan teipillä voidaan tehdä muutakin kuin rakentaa junaratoja. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi lastenhuoneen luovaan koristelemiseen ja sisustamiseen tai sillä voidaan teipata kiinni joululahjoja tai syntymäpäiväpaketteja – niistä tulee varsin hienoja junaratakoristeisen teipin myötä.

Junaratateippi sopii hienosti lahjaksi kenelle tahansa lapselle – kun lapsi rakentaa junarataa, hänen mielikuvituksensa työskentelee ja silmän ja käden koordinaatio kehittyy, myös geometrinen hahmottaminen paranee. Radan rakentaminen on myös mielekästä yhteistä tekemistä lapselle ja vanhemmalle – oikeaa laatuaikaa, ja sitä ei koskaan ole liikaa.

Tämä epätyypillinen teippirulla on hauska lahjaidea ja pienimuotoisen mutkaton annettava – esimerkiksi tuliainen lapselle reissusta palattaessa tai nimipäivälahja läheiselle sukulaislapselle. Myös aikuiset leikkijunaratojen harrastajat pitävät varmasti teipin kuvamotiivista. Tilaa nyt – kiva lahjaidea!

Tuotetiedot

  • materiaali: PVC
  • teipin leveys: 5 cm; rullan pituus: 33 m
  • pakkauksen mukana yksi leikkijunaveturi
2020-04-01T05:39:47+00:00