Tarvitsetko apua?

Juoma-annostelija Hillopurkki-tyyliin

11,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässäpä kesäjuhliisi ehdoton hittituote! Suuren hillopurkin näköinen drinkkimalja, joka on myös juoma-annostelija. Tässäpä loistava boolimalja, jota ei tarvitse olla koko aikaa täyttämässä. Hanan ansiosta juomaa ei annostellessa läiky ympäriinsä. Mahtava idea omiin tai muiden juhliin!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Juhlien uusi boolimaljojen boolimalja on tässä. Hyvästit kaikille isoille kulhoille ja muille boolimaljan virkaa aikaisemmin toimittaneille astioille. Tai roiskeille, joita syntyy, kun juomaa kauhoo ahnaasti kulhosta. Tällä tyylikkäällä, lasisen hillopurkin muotoisella isolla juoma-astialla on oma hanansa, joten juomien annostelu on tästä lähtien helppoa. Hauska sisustuselementti tyhjänä ja täytenä puolestaan bileiden ehdoton hitti!

Täytä purkki lempidrinkkisekoituksellasi, viinillä tai hedelmillä maustetulla vedellä kuumana kesäpäivänä. Koska hana on tiivis ja purkissa on myös tiivis kansi, annostelijan voi ottaa helposti mukaan retkelle täytenäkin, jolloin virkistävä juoma on aina mukanasi. Loistava lahja uuteen kotiin tai esimerkiksi puutarhajuhlien tuomisena. Ja miksi soisi tätä hauskuutta vain muille, kun voit tietysti hankkia sen myös omiin kesäjuhliisi. Purkkeja voi myös hankkia useamman useammalle eri juomalle, kuten omansa alkoholilliselle ja alkoholittomalle boolille. Koska olikaan seuraavat juhlat?

Tuotetiedot

Juoma-annostelija Hillopurkki-tyyliin

  • tilavuus n. 3,5 litraa
  • iso metallinen kierrekorkki ja hana
  • materiaali: lasi, metalli
  • korkeus: n. 26 cm
2020-09-23T10:31:35+00:00