Tarvitsetko apua?

Juomamuki Kameran objektiivi

19,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Parasta juuri nyt! Tällä kameran objektiivia uskomattomasti muistuttavalla take away –kestomukilla kuka tahansa voi näyttää ammattivalokuvaajalta. Ennen kaikkea se on kuitenkin upea lahjaidea valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisille. Omperäinen, näyttävä ja käytännöllinen. Mitä muuta voi lahjaltaan enää haluta?
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Räps! Oliko se salamavalo vai piristyinkö nyt jostain aivan muusta? Uskomatonta, mutta totta, kaksi mahtavaa asiaa ovat löytäneet tässä tuotteessa toisensa: valokuvaus ja kahvi. Tästä tulee hetkessä kenen tahansa kuvaajan suosikkimuki!

Kahvin ottaminen mukaan töihin, retkelle tai opiskelupaikalle parantaa päivää ja elämänlaatua: erilaiset take away -kestomukit ovatkin olleet suuressa muodissa. Juomamukeilla pääsee ilmaisemaan persoonaansa sekä kiinnostuksen kohteitaan. Jos olet valokuvaaja, saat ihmisten katseet kääntymään ja hyvät naurut, kun kaivat tämän oleellisen vekottimen kameralaukustasi. Objektiivin kanssa käppäily ja siitä hörppiminen kiinnittää huomiota muutenkin – ja avaa mainioita mahdollisuuksia keskusteluihin kiinnostavien tuntemattomien kanssa.

Tuntuu ja näyttää aivan kameran objektiivilta! Tämä kestomuki ei kenties zoomaa kohdetta, mutta kahvia sisältäessään se tarkentaa muuten aistejasi, piristää ja lämmittää. Lisää elämäsi hetkiin värikylläisyyttä tai anna valokuvauksen ammattilaiselle tai harrastajalle lahjaksi!

Mukissa on jopa kiinni kierrettävä kansi, joka näyttää objektiivin linssisuojukselta ja pitää juoman kylmänä tai lämpimänä. Kansi sopii myös kakku -tai hedelmälautaseksi. Tässä setissä on kaikki tarvittava. Hymyile, sano muikku ja tilaa muki!

Tuotetiedot

Juomamuki Kameran objektiivi

  • Tilavuus: 450 ml
  • Väri: valkoinen
2020-10-31T01:55:23+00:00