Tarvitsetko apua?

Juomasarvi

35,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tässä on täydellinen juoma-astia sinulle, joka olet viikinkien suuri ystävä ja pidät kaikkea viikinkiaikaan kuuluvaa jännittävänä! Juo juomasi tästä lähtien viikingeille tyypillisestä juomasarvesta, jota on tuunattu sopimaan hieman paremmin meidän aikaamme, mutta säilyttäen kuitenkin vaikuttavan sarvimaisen muotonsa.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Vihdoinkin on keksitty täydellinen lisätarvike retkelle, ulkoilmajuhliin tai vaikkapa jalkapallo-otteluun. Tämä juomasarvi on erittäin käytännöllinen, sillä sitä voidaan kantaa kaulassa tai ranteessa mukana tulevan nauhan avulla - mikä tapa milloinin tuntuu sopivammalta. Käyrästä muodostaan huolimatta se voidaan asettaa tukevasti myös pöydälle, mikä lisää entisestään sarven monipuolisuutta. Juomasarveen mahtuu runsaasti suosikkijuomaasi, jolla voit sammuttaa janosi heti sen yllättäessä.

Viikinkiaikoihin pohjustuva juomasarvi sopii erinomaisesti hauskaksi lahjaksi esimerkiksi lakkiaisjuhliin, polttareihin tai muihin juhliin - mihin ikinä keksitkään. Sarvea on helppo kuljettaa mukana kaikkialle mukana tulevan kaulanauhan avulla, joten juoma on aina käden ulottuvilla. Juomasarven ulkoasu on hieman rauta-ajan lopun klassikkokippoa tyylitellympi, mikä tekee siitä ihanteellisen ja aina tyyliin kuin tyyliin loistavasti sopivan janon sammuttajan moneen menoon.

Tuotetiedot

Juomasarvi kaula / rannehihnalla

  • Materiaali: PBA-vapaa polykarbonaatti ja rengas ruostumatonta terästä
  • Kapasiteetti: 700 ml
  • Huomautus: Ei pestä astianpesukoneessa, käsinpesu lämpimällä vedellä
  • Ei sovellu kuumille juomille!
2020-09-27T11:26:07+00:00