Tarvitsetko apua?

Kahvikuppi ja -lautanen piirtopinnalla

21,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lahja kiinnittää lapsen tiukasti pöydän ääreen silloinkin, kun aikuiset puhuvat tylsiä juttuja. Tämän kahvikupin ja aluslautasen pintaan voi nimittäin piirrellä sydämensä kyllyydestä, jos muiden jutut pitkästyttävät. Lapsi istuukin mielellään kahvipöydässä kun voi toteuttaa itseään ja taiteilla astioidensa pintoihin. Piirtelysession jälkeen astiat voi joko kumittaa tai pestä, käsin tai koneessa. Tämä onkin hauska lahja vaikkapa sukulaisten lapselle tai kenelle tahansa lapsenmieliselle. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Miten aikuiset jaksavatkaan istua kahvipöydässä tuntitolkulla? Lapsen hermo ei aina ole kestää, kun täysi-ikäiset vain puhuvat ja puhuvat ja ottavat santsikupposenkin… Mutta ei huolta, sillä nyt esittelemme lahjat.fi-toimituksen puolesta tämän hauskan ja taatusti lapsen huomion saavan lahjan. Tähän kahvikuppiin ja aluslautaseen on nimittäin mahdollista piirrellä niin paljon kuin vain suinkin jaksaa – tai vaihtoehtoisesti laskea vaikka matematiikan läksyjä!

Porsliinisen kupin ja lautasen pinnat on käsitelty siten, että niihin voidaan kirjoittaa ja piirtää värikynillä. Vain luovuus on rajana, kun voi kahvin lomassa raapustaa paperin sijaan suoraan astioihin. Ja mikäänhän ei tietenkään rajoita tätä settiä vain lapsille: anna vaikka lahjaksi veljellesi tai siskolle, jotta hän voi hajamielisyyksissään kirjoittaa kaikki muistettavat asiat välittömästi ylös eikä vasta kaffen jälkeen. Ja kun taiteilusessio on suoritettu, kahvit juotu ja kakut syöty, kuppi ja lautanen voidaan pestä pesukoneessa. Pyyhekumillakin piirrokset irtoavat ja pinnat ovat jälleen puhtaat uusia luovia kokeiluita varten.

Tilaa nyt tämä hilpeä ja tarpeellinen lahja ystäviesi tai sukulaistesi lapsille, miksei toki omalle jälkikasvullesikin. Lahjat.fi-toimituksen lämmin suositus!

Tuotetiedot

  • piirtopinta värikynille, puhdistettavissa tai kumitettavissa
  • konepestävä ja elintarvikkeille soveltuva
  • materiaali: porsliini
  • kuppi: tilavuus 3 dl, korkeus 9,5 cm
  • lautanen: halkaisija 21,5 cm
2020-10-21T12:49:47+00:00