Tarvitsetko apua?

Kakkulapiosetti kristallikivilllä ja kaiverruksella

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Hienostunut ja henkilökohtainen kakkulapiosetti toimii loistavasti lahjana rakastuneelle parille. Setti sisältää hopeoidun kakkulapion ja kakkuveitsen, jotka on koristeltu hiljaisesti helisevillä kristallikivillä ja kauniisti tyylitellyllä henkilökohtaisella kaiverruksella. Klassinen ja toimiva lahjaidea häälahjaksi, myös hopea, tai kultahääpäivänä tai muuten vain erityisenä huomionosoituksena sen ansainneelle pariskunnalle.

59,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jos etsit lahjaa parille, jonka makua ja tyyliä et oikein tunne, klassisella kakkulapiosetillä et voi osua harhaan. Laadukas hopeoitu kakkulapio ja siihen sopiva kakkuveitsi ovat tyylikäs ja elegantti lahjaidea, joka saa hyvän vastaanoton jokaisessa kotitaloudessa.

Kaunis kakkulapiosetti on oikea juhlapöydän katseen kiinnittäjä: n. 30 cm pituisten hohtavaksi hopeoitujen ottimien kädensijat on koristeltu liikkuvista kristallikivistä kootulla sydän ornamenteilla, jotka helisevät vienosti kakkua leikattaessa. Kakkulapiosetin ainutlaatuisin yksityiskohta on kuitenkin henkilökohtainen kaiverrus. Kakkuveitsen kahvassa on tilaa kahdelle nimelle ja kakkulapion kädensijaa koristaa päivämäärä, kaiverrukset soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi morsiusparin nimelle ja hääpäivälle.

Henkilökohtainen kakkulapiosetti on ajaton häälahja, joka muuntuu myös muihin juhlatilaisuuksiin sopivaksi. Sopii myös kihlajaisiin, hopeahäihin tai vaikka pyöreitä vuosia täyttävälle syntymäpäivälahjaksi.

Tuotetiedot

  • Kakkulapiosetti kristallikivillä ja kaiverruksella
  • Setti sisältää kakkulapion ja kakkuveitsen
  • hopeoituja
  • kristallikivillä koristellut kahvat
  • Kakkulapio: 28,5 x 4,5, mahdollista kaiverruttaa päivämäärä
  • Kakkuveitsi: 33,5 x 2 cm, mahdollista kaiverruttaa 2 Nimeä (ei erikoismerkkejä)
2020-10-23T15:20:47+00:00