Tarvitsetko apua?

Kakkutikkarirauta

59,90 €
Sis. alv
- +
Kakkutikkarit, eli cake popsit, ovat olleet muutaman viimeisen vuoden ajan suosittu tarjottava niin aikuisten kuin lastenkin juhlissa. Ne ovat siron ulkomuotonsa ja kauniin koristelunsa ansiosta juhlien takuuvarma hitti ja kokeilunhaluisimmat uskalikot voivat korvata niillä vaikkapa perinteisen syntymäpäiväkakun. Tämän kakkutikkariraudan avulla valmistat suloiset herkkupalat helposti ja hauskasti!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Viime vuosien lastenkutsujen vetonaula ja samanaikaisesti myös aikuisten illanviettojen varma hittituote ovat kakkutikkarit. Nämä ihastuttavat pienet herkkupalat sekä näyttävät että maistuvat hyvältä ja katoavat juhlakansan suihin käden käänteessä. Nyt voit lahjoittaa jokaiselle makean ystävälle helpon ja samalla luovan herkkuhetken, jonka avulla lahjansaaja voi päästää luovuutensa valloilleen. Tämä ihana kakkutikkarirauta on jokaisen herkkusuun unelmalahja, josta haaveillessa vesi herahtaa kielelle. Suloinen kotelo kantovarrella kätkee sisäänsä kakkutikkariraudan lisäksi 25 tikkaritikkua, tikkaritelineen, pursottimen, 7 erilaista koristelupäätä ja reseptikirjan, josta voit hakea innoitusta ja ideoita omien luomuksiesi viimeistelyyn.

Kakkutikkarirauta toimii samalla yksinkertaisella periaatteella kuin vohvelirauta. Annostele taikina seitsemään pieneen syvennykseen, sulje kansi ja valmiiden kakkutikkareiden tuoksu lumoaa sinut jo muutamassa minuutissa! Aseta leivonnaiset tikkaritikkuihin ja tikut omalle alustalleen, jolla kakkutikkarisi jäähtyvät koristelukelpoiseen lämpötilaan mahdollisimman nopeasti. Odota, että kakkutikkarit ovat jäähtyneet hieman ja päästä luovuutesi valloilleen!

Ihastuttava lahja, joka tuo hymyn sekä pienten että suurten herkkusuiden huuleen! Yksinkertainen käyttömekanismi mahdollistaa sen, että myös vähän pienemmätkin leipurit voivat vanhemman avustuksella nauttia leipomisen hurmasta ja toteuttaa hurjimmatkin koristeluideansa. Takuuvarma lahjaidea kaikenikäisille leipureille ja herkkusuille!

Tuotetiedot

  • kantovarrella kuuluu pakkaukseen
  • pinnoite mahdollistaa helpon puhdistuksen
  • 25 tikkaritikkua, teline koristeluun, pursotin, 7 erilaista koristelupäätä, useita reseptejä
  • mitat: 19,5 x 13,5 x 10,0 cm
  • mitat: 28,5 x 15,5 x 27,4 cm
  • paino: 1,4 kg
  • kokonaispaino: 2,6 kg
  • V, 50 Hz, 1300 W
2020-09-30T10:11:53+00:00