Tarvitsetko apua?

Kalvosinnapit kaiverruksella

52,90 €
Sis. alv
- +
Jokaisen herrasmiehen pakollinen pukuvaruste ovat kalvosinnapit, ja näitä komeampia et muualta löydä! Tarjoamme nimittäin näihin kalvosinnappeihin lahjansaajan nimikirjaimet kaiverrutettaviksi. Tämä mahtava tarjous on täysin ohittamaton, joten tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Vaatteet herrasmiehen tekevät – vai kuinka vanha sananlasku menikään? Nämä kalvosinnapit ainakin nostavat herrainpukeutumisen seuraavalle tasolle, niin upeat ja näyttävät ne ovat. Muotoilu on trendikkään kulmikas ja pintaa koristaa hieno ja kiiltelevä hopeointi. Kalvosinnapit ovat ykkösluokan juhlapukeutumisen pieni mutta erittäin tärkeä yksityiskohta, ja mitä virallisempi juhla, sitä välttämättömämmät kalvosinnapit ovat.

Tähän jokaisen miehen toivelahjaan sisältyy lisäksi kaiverruttamismahdollisuus: voit kirjailla kalvosinnappeihin lahjansaajan nimikirjaimet ja tehdä napeista näin entistä arvokkaammat ja henkilökohtaisemmat. Tämän lahjan kanssa et voi mennä pieleen, joten osta nyt isälle tai isoisälle syntymäpäivälahjaksi, veljelle valmistujaisiin tai hyvälle ystävälle merkkipäivänä!

Tuotetiedot

Kalvosinnapit kaiverruksella

  • mitat: 2 cm x 1,3 cm
  • hopeoidut
  • kaiverrus enintään kolme kirjainta

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-10-14T08:30:44+00:00