Tarvitsetko apua?

Kameraobjektiivi-säästölipas

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämän säästölippaan kun näkee, sitä uskoo näkevänsä kameraobjektiivin. Niin yksityiskohtaisesti säästölipas on muotoiltu muistuttamaan tätä järjestelmäkameran tärkeää lisäosaa. Kameraobjektiivin päällä oleva kolikoille sopiva reikä tosin paljastaa esineen todellisen käyttötarkoituksen. Säästölippaassa on ruuvattava pohja, joten kun lipas on täynnä, voi sen helposti avata ja viedä vaikka rahat pankkiin. Tämä säästölipas sopii täydellisesti lahjaksi kaikille valokuvaamista intohimoisesti harrastaville, lippaaseen voi säästää rahaa tuleviin objektiivi- tai muihin tarvikehankintoihin. Myös matkustamista varten säästäville ja matkalla valokuvia ottaville säästölipas on omiaan. Lippaaseen voi näppärästi kerätä rahaa seuraavaa matkaa varten.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Säästölippaan ei tarvitse aina olla possun näköinen, sen todistaa tämä kameraobjektiivin muotoon suunniteltu säästölipas. Kun omistaa säästölippaan ja pitää sitä sopivalla paikalla kotona, tulee siihen myös laitettua rahaa, ainakin ne lompakossa pyörivät kolikot. Ehkä viiden euron seteleitäkin silloin tällöin menee säästölippaaseen kolikoiden mukana ja kun lipas on lopulta täynnä, yllätys on suuri, kun sen sisuksista tuleekin kasaan jo melkoinen summa!

Valokuvausta harrastavalle tämä säästölipas on oivallinen myös siinä mielessä, että sitä voi käyttää mahdollisiin kahviraha-tippeihin, jos käy vaikka tienaamassa vähän extraa ja ottamassa kuvia erilaisissa tapahtumissa. Harmillista tosin on, että kukaan ei taida huomata rahalipasta, jos siinä ei ole erillistä tippi-pyyntöä – niin aidon näköinen tämä kameraobjektiivi on. Siitä löytyvät kaikki teknisten hienouksien valintanapit kuten kuvanvakauden säädin ja polttovälin säätö. Tilaa tämä aidon kameraobjektiivin näköinen muovinen säästölipas lahjaksi valokuvauksen ammattilaiselle tai harrastajalle! Sitä voi käyttää tulevaisuuden haaveita varten.

Tuotetiedot

Kameraobjektiivi-säästölipas

  • kameraobjektiivin näköinen säästölipas
  • pohja ruuvattavissa auki
  • päällä aukko kolikoille
  • materiaali: muovi
  • väri: musta
  • mitat: noin 16 x 11 cm
2020-01-28T15:28:58+00:00