Tarvitsetko apua?

Kananmunapidin Ninja 2kpl

12,90 €
Sis. alv
- +
Nämä silikonista valmistetut kananmunapidikkeet ovat hauska lisä aamupalapöytääsi. Käytännöllisillä sekä helppokäyttöisillä "Ninja"-pidikkeillä teet kananmunien keittämisestä uskomattoman helppoa! Kananmunat ovat kiinni pidikkeissä, jotka voit helposti vetää pois vedestä hihnan avulla. Upea lahja myös ystävillesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nyt on kananmunan keittämisestä tehty sekä helppoa että myös hauskaa! Ninja Kananmunapitimen avulla voit vaivattomasti keittää kananmunasi haluttuun kypsyyteen ilman sen suurempaa sähläystä. Laita kananmuna vain pidikkeen kuppiin, upota kiehumaan veteen ja haluamasi ajan kuluttua nosta se kattilan reunalta kätevän renkaan avulla. Enää ei kananmunan keittäminen voisi olla tämän helpompaa – tai mukavampaa!

Ja mikä parasta, tämä ninja-kananmunanpidike on myös hauska näköinen – myös lapset tulevat rakastumaan siihen. Pidike-osa on kuin entisaikojen japanilaisten soturien, ninjojen, maski pienillä silmänrei'illä ja veikeällä katseella. Nyt näitä ninjoja saa kaksi samassa paketissa, yhden mustan ja yhden punaisen, jotta voit samanaikaisesti keittää kaksikin kananmunaa.

Pakkaus sisältää kaksi eri väristä kananmunapidikettä kananmunien helpompaa keittämistä ja hauskempaa nauttimista varten. Loistava lahjaidea piristämään ystäviesi päivää!

Tuotetiedot

Kananmunapidin Ninja 2kpl

  • Pakkauksessa yksi musta ja yksi punainen pidin
  • 2 kananmunapidintä helpompaa keittämistä varten
  • Materiaali: 100% Silikoni
  • Mitat: 5 x 5 x 18 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-10-25T06:58:47+00:00