Tarvitsetko apua?

Kännykkäkoru Enkeli

8,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Kännykät ovat tärkeä osa meistä useimpien elämää, ja kännyköistä myös halutaan usein tuunata omannäköisiä. Tämä pieni, kännykkään kiinnitettävä enkelikoru paitsi näyttää nätiltä, auttaa myös erottamaan oman kännykän varmasti muiden samannäköisten laitteiden rivistä helposti.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Ihmisillä on tapana tuoda omaa persoonallisuuttaan esiin vaatteilla ja erilaisilla koruilla, ja kännykän koristeleminen on tälle siis vain luonnollinen jatkumo. Tämä kaunis, pieni enkeli on loistava pieni lahja hänelle, joka pitää erityisesti enkeleistä tai muuten vain tykkää koristella ympäristöään pienin esinein.

Enkelissä on useita pieniä yksityiskohtia. Se pitelee käsissään pientä sydäntä ja kasvoillaan sillä on levollinen hymy. Ja vaikka kaikista moderneista kännyköistä puuttuisikin paikka, johon kännykkäkorun kiinnittää, niin voi enkelille keksiä muita paikkoja vetoketjuista kännykätaskuihin.

Vaikka ei erityisen uskonnollinen olisikaan, jokainen varmasti toivoo itselleen ja läheisilleen onnea ja turvallisuutta. Tämä pieni enkeli symbolisoi näitä molempia; onhan meille useimmille varmaan lapsuudessa puhuttu suojelusenkeleistä. Annettaessa tämä pieni lahja siis toivottaa saajalleen onnea ja turvallista matkaa kaikissa elämän vaiheissa.

Tuotetiedot

Kännykkäkoru Enkeli

  • Materiaali: sinkki
  • Mitat: 7 x 2 cm
  • Gift Companyn tuote
2020-10-21T21:46:47+00:00